Nationale EENDaagse in Kwintelooijen op 16 juni 2012
jeroen-2cv
> 300 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 383
Geregistreerd: 23-10-2008

- 2CV 6 Club
- Dyane Acadiane 86
- Visa II Club
- Visa 14 TRS
Gepost: 25 april 2012 08:51 PM

Voor meer info zie: http://www.2cvfriend.nl.
De onderstaande tekst is van deze site gekopieerd:

Als 2CV gerelateerde clubs in Nederland nodigen wij je uit voor de Nationale EENDaagse in Kwintelooijen op 16 juni 2012. Wij rekenen op een bijzonder gezellige en enorme vulkaanuitbarsting van A-types bij de poort naar de Utrechtse Heuvelrug. Wederom voor iedereen bereikbaar via een sterrit.

Het is even stil geweest rond de 2CV Vrienden in Nederland. Dit had alles te maken met een overkill aan evenementen bij de individuele verenigingen. Zie dan maar eens een overgebleven datum te vinden voor een evenement van de gezamenlijke clubs. Begin 2012 staken de evenementen mensen van verschillende clubs de koppen weer bij elkaar.
Waarom?! Omdat het zo verrekte leuk is om een evenement met elkaar, voor elkaar, neer te zetten. De datum is geprikt op 16 juni 2012, de 3e zaterdag in juni.


Met een beetje fantasie, en dat heeft elke 2CV-rijder, bombarderen we de berg van Kwintelooijen, Oude Veense Grintweg in Rhenen, tot 2CVulkaan. Deze is vijftig meter hoog en geeft een briljant zicht op de omgeving. Is er een briljantere plek voor een oldtimer om te parkeren dan aan de voet van een Aardkundig monument?! Beusichem had destijds diverse ingangen waardoor de grote opkomst in het hart van het dorp vast liep. Kwintelooijen heeft één ingang en op het terrein is ruimte genoeg voor iedereen.


Het is een dagrecreatie gebied dus er is een toiletgelegenheid. Voor wie niet zonder een patatje kan is er een snackkar. Drank hoef je niet mee te slepen want dat wordt op het terrein verkocht. Het terrein is uitermate geschikt om op je rood/wit geblokte Franse kleedje te picknicken. Dus neem gezellig je eigen mandje mee. Zit je liever niet op een kleedje neem dan je eigen biertafelset mee. Wie de dringende behoefte voelt zelf gebakken spulletjes te verkopen kan zich uitleven. Wie meent iets te hebben voor de kofferbakhandel moet dat vooral aan de man brengen. Ieder moet gewoon lekker zijn eigen ding doen. Wie onversterkt muziek wil maken is van harte welkom.


Er is door de gezamenlijke clubs hard gewerkt aan zes routes van de sterrit. Deze zijn twee jaar geleden als hoogtepunten van het evenement in Beusichem ervaren. Kwintelooijen moet net zo’n hoogtepunt worden.
Heb je vragen, ideeën, wensen, helpende handen of tips? We zoeken nog een handen achter de bar en als hulp bij het evenement. Mail dan naar: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) .


Blijf op de hoogte via je eigen vereniging of http://www.2cvfriends.nl.


Tot 16 juni!

Profiel  
 
jeroen-2cv
> 300 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 383
Geregistreerd: 23-10-2008

- 2CV 6 Club
- Dyane Acadiane 86
- Visa II Club
- Visa 14 TRS
Gepost: 21 mei 2012 11:02 PM
  [ # 1 ]

Inmiddels staan 4 van de 6 routes op de site van de Stichting 2CV Vrienden:

Route Drenthe
Route Fryslân
Route Limburg
Route Noord-Holland

De routes vanuit Noord-Brabant en Zuid-Holland zullen zo spoedig mogelijk volgen.

zie http://www.2cvfriends.nl

Profiel  
 
jeroen-2cv
> 300 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 383
Geregistreerd: 23-10-2008

- 2CV 6 Club
- Dyane Acadiane 86
- Visa II Club
- Visa 14 TRS
Gepost: 14 juni 2012 08:33 PM
  [ # 2 ]

In de Limburg Route is in het eerste gedeelte (Echt - Kessel) een stukje weg afgesloten ivm wegwerkzaamheden.
Hierdoor heeft de organisatie de route aan moeten passen. De aangepaste route vanuit Limburg kun je downloaden via:

http://www.2cvfriends.nl

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17339
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 23 juni 2012 09:59 PM
  [ # 3 ]

Het napraattopic bevat niet alleen een mooi beeldverslag van CitroenAZU, maar ook een enthousiast tekstverslag. Dat laatste vind je tevens op de voorpagina.

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook