[GEZOCHT] Oldtimer jaren 60 voor 1 dag voor een foto-evenement
Durk Houtsma
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 3
Geregistreerd: 31-10-2012

- ZX Hatchback
Gepost: 28 maart 2015 05:32 PM

Goedemiddag iedereen!

Op 18 april 2015 organiseer ik en Patrick Meeder een fotorit voor (spoor)hobbyisten bij een museumorganisatie van het Rotterdamsche Tramwezen. de RTM in Ouddorp. RTM = (de vroegere) Rotterdamsche Tramweg Maatschappij.
Wij starten met een thema van de jaren ‘60, en hebben inmiddels al een historisch verantwoorde bus uit 1966 geregeld.
Echter, nu zijn wij nog op zoek naar iemand die een oldtimer bezit, en zich geroepen voelt om met zijn oldtimer mee te doen aan dit evenement. Uiteraard kost het dan niks, en is er eventueel nog een bijdrage mogelijk. Wij zijn wel op zoek naar een auto uit de jaren ‘60 voor zover mogelijk.

Wat deze dag inhoudt? Rond 10:45 start het evenement voor de deelnemers (50 personen), en zal er met diverse historische museumtrams rondgereden worden, met onderweg diverse fotostops. Tijdens deze fotostops wordt onder andere de historische bus ingezet langs de weg, maar gezien het aantal deelnemers erg goed liep, kunnen wij een bonus inzetten, en wij dachten aan een historische auto. Het einde is voorzien rond 16:30.
Met de historische auto zullen geen deelnemers vervoerd worden, dit gebeurd met de historische bus van de Stichting Veteraan Autobussen.

Bezit u, of kent u iemand die, een fraai gerestaureerde historische auto uit de jaren ‘60 bezit, en zich bij deze fotorit wil vervoegen? Neemt u dan alstublieft contact met mij op via PM of via een reactie hier.
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen.

Het is best kortdag, maar wie niet waagt, die niet wint.

Alvast onze dank!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook