Discovery Motorblok Battle


Discovery Motorblok Battle

Naar aanleiding van de AutoRAI sloegen Discovery Channel en de Burton Car Company de handen in elkaar om een heuse wedstrijd te organiseren. Inzet is een weekendje rondtouren in een Burton sportscar. Benieuwd geworden, lees dan hieronder verder hoe je kan deelnemen en vooral: winnen!

De bedoeling is om in teams van telkens twee personen in een zo kort mogelijke tijd een 2CV motorblok, weliswaar gestript, uit elkaar te halen om dan vervolgens weer in elkaar te steken. Dit klusje zou je moeten kunnen klaren in een dik halfuur tot 45 minuten. De uiteindelijke winnaar wordt op 26 april bekendgemaakt en geniet eeuwige roem. Oja, ook een weekendje cruisen met zo’n Burton Sportscar, kwestie om de smaak helemaal te pakken te krijgen. Alle deelnemers krijgen ook een ticket voor de AutoRai. Meer info en inschrijven kan je hier

De vraag is nu wie de eer van ons forum hoog gaat houden? Waar zitten de ervaren 2CV monteurs die blindelings zo’n blokje kennen? Schrijf jullie snel in en wie weet, komt er nog een vervolg aan dit artikeltje… We kijken er alvast naar uit!

reageren kan hier

redactie: demuywo
foto: internet, Discovery Motorblok Battle

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook