CiFo-najaarsmeeting, Huizen, 18 okt 2015


CiFo-najaarsmeeting, Huizen, 18 okt 2015

Goede tradities zijn er om in ere gehouden te worden. De najaarsmeeting van Citroën-Forum.nl is er zo een. Op zondag 18 oktober gaan we vanaf 11 uur in het Nautisch Kwartier van Huizen gezellig banden van Citroëns, DS'en en Panhards trappen en bijpraten. Zet je naam snel op de deelnemerslijst!

Het Nautisch Kwartier van Huizen is in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk recreatiegebied. In een bouwstijl die aansluit bij het voormalige vissersdorp is een haven ontstaan waar niet alleen schippers graag aan land gaan, maar waar ook autoclubs zich thuisvoelen.

Het ruime parkeerterrein van het Fletcher-Hotel Huizen is gelegen aan de IJsselmeerstraat. Daarvandaan heb je direct zicht op het Gooimeer. Er is plek genoeg om onze Citroëns, DS’en en Panhards op te stellen. Naar het beproefde recept van “cars and coffee” ziet onze organisatie niets anders voor dan een ontmoetingsplek aan te bieden. Voor de karren moeten jullie zelf zorgen. Voor de koffie zorgt het Fletcher-Hotel, uiteraard na betaling. Eventueel kun je er ook iets eten.

Kom je op zondag 18 oktober vanaf 11 uur ook naar de parkeerplaats aan de IJsselmeerstraat in Huizen? Neem je naast een Citroën, DS of Panhard ook een paar sterke verhalen en een flinke voorraad goed humeur mee? Meld je dan snel aan in dit topic door het deelnemerslijstje te kopiëren en je forumnaam eronder te zetten. Tot ziens in Huizen!

tekst: Evenementencommissie, foto’s: Fletcher Hotel Nautisch Kwartier

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook