Citroën-kalender april 2015


Citroën-kalender april 2015

Een overvolle kalender voor de komende maand. April mag dan nog zo grillig zijn, tal van grote en kleine evenementen vinden plaats. Babbelavonden, voorjaarsritten en lezingen; het clubleven komt nu weer echt tot leven. Op 11 april is in Nieuw-Vennep de voorjaarsmeeting van Citroën-Forum zelf. Wij zijn er klaar voor. Jij toch ook?

Het grootste buitenevenement voor België speelt zich af in rond Les Lacs de l’Eau d’Heure, traditioneel het laatste weekend van april. Je kan er de stuwdam bezoeken, een rondvaartje op een amfibie-Crocodile maken, rondrit rijden en de streek verkennen en vooral oude en minder oude bekenden tegen het lijf lopen. De DS-SM club neemt hier het voortouw en ze hebben natuurlijk ook een jarig model wat extra in de kijker zal geplaatst worden… benieuwd? Nou, dan zul je moeten langskomen.

Wat hebben we nog zoal, de voorjaarsmeeting van ons eigen forum natuurlijk op elf april bij garage Oldenhage, maar daarover lees je gauw nog meer. De achttiende gaan de XM-leden hoognodig sleutelen aan hun ‘grande voiture’ terwijl de SM- en BX-leden een ritje gaan rijden. De vijfentwintigste worden de deelnemers aan de legendarische uitgeknepen Citro(e)n verwacht bij Gert de Jong Automobielen voor de technische keuring. Als dat maar goed komt… De 2CV Club Huppel houdt in Deinze een babbelavond met als gespreksthema… Albanië met de 2PK; over avontuur gesproken. De ID-DS club gaat dan weer wat dieper in over ‘plastiek’, sorry, ‘kunststof’ deuren.

Je ziet het, voor elk wat wils zonder dat we hier alles kunnen noemen, neem daarvoor een kijken op de kalender of surf eens even langs op je favoriete clubsites… Reageren kan hier.

tekst en foto: demuywo

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook