CitroMobile 2011: “Citroën, Kunst & Design” en een zeer bijzondere gast…....


CitroMobile 2011: “Citroën, Kunst & Design” en een zeer bijzondere gast…....

De hoogmis van en voor de ware Citrofiel komt ons weer met rasse schreden tegemoet. In het weekend van 7 en 8 mei is het weer zover en treffen de Citroën- en autoliefhebbers elkaar op de 17e editie van dit grootse en internationale evenement. Op deze editie zal ook een bijzondere designer aanwezig zijn!

Nieuwe locatie Expo te Vijfhuizen:

Na al die jaren rondom de vertrouwde Veemarkthallen in Utrecht gaat het hele festijn zich verplaatsen naar een geheel nieuwe locatie:  Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.  Er is een beursvloer beschikbaar van 10.000 m2 waarop zo’n 150 stands aanwezig zullen zijn en die naar verwachting ruim 10.000 bezoekers zullen verwelkomen.

Beroemde gast aanwezig.

Het thema van dit jaar luidt: “Citroën, Kunst & Design”. De deelnemende Citroënclubs laten op hun stand zien op welke manier deze thema’s in hun favoriete model naar voren komen. De dit jaar 50-jarige Citroën Ami 6, die deze dagen een mooi verjaarfeest viert in Haarzuilens, zal natuurlijk ook aanwezig zijn.

De Citroën SM-club zal een designstudio inrichten, waarin men onder leiding van de beroemde designer Opron een workshop ontwerpen kan volgen. Robert Opron was destijds verantwoordelijk voor het ontwerp van de GS, SM en CX en zal tijdens CitroMobile een aantal jonge, aankomende ontwerpers van o.a. Universiteit Delft begeleiden om de bijzondere lijnen van “zijn” klassiekers te vertalen naar een hedendaags Citroën design.

Op de stand van Citroën Nederland zal de Citroën DS3 en DS3 Racing, en de nieuwe Citroën C4 en de C3 te zien zijn. Daarnaast zal n van de meest succesvolle modellen uit de historie van Citroën aanwezig zijn: de Citroën 2CV, deze wordt getoond in de speciale Hermès uitvoering. Ontwerper Kees-Jan Smit, finalist bij de Citroën Creative Awards 2010, kleedt de stand van Citroën aan op bijzondere wijze. Hij heeft zich door de beroemde ontwerper Karel Suyling laten inspireren en toont reclames à la Suyling van huidige Citroënmodellen.

Bij de CX club is er echte Limousine Lounge te vinden. Bijzonder hier is de aanwezigheid van meubels die gemaakt zijn met CX onderdelen. Verder heeft de CX club kunstenaar Raymond Hirs bereid gevonden om een heuse `art-car’ te creëren tijdens het evenement.

Natuurlijk laat ook het Citroën-forum zich niet onbetuigd. Het forum heeft ook deze editie weer een stand ingericht. Kom gezellig even langs. En lees ook de oproep nog even die we onderaan dit bericht hebben geplaatst.

CitroMobile vindt plaats in Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur op 7 en 8 mei. De toegangsprijs bedraagt €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen. Kinderen tot 4 jaar gratis toegang. Parkeren met een Citroën is gratis.
Adres:
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen

Meer informatie omtrent CitroMobile:
Website van de organisatie: http://www.citromobile.nl/
Website van Citroën-NL:  http://www.citroen.nl/nieuws/CitroMobile/

Hogervp

NB: het Citroën-forum is nog op zoeken naar forummers die de forum stand willen bemannen of bevrouwen, zie ook:  http://www.citroen-forum.nl/forums/viewthread/210945/

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook