Dé Citroën-kalender


Dé Citroën-kalender

Waarschijnlijk heeft iedere forummer zijn favoriete subforum, dat voor zijn eigen model Citroën of DS. Er is echter meer en daarom zie je boven iedere forumpagina een rode menubalk. De nieuwsrubriek brachten we onlangs onder je aandacht en nu doen we dat met de kalender. Die mag namelijk gezien worden, vinden wij zelf, zeker als jij helpt die te vullen!

In de kalender van Citroën-Forum.nl vind je alle evenementen die er voor de Citroën- en DS-liefhebber toe doen. We nemen alle evenementen over die Citroën Contact en de Amicale van Belgische Citroën Clubs verzamelen. Deze organisaties zijn de samenwerkingsverbanden van alle Nederlandse, respectievelijk Belgische Citroën-clubs, waarbij ook DS- en Panhard-clubs zijn aangesloten. Organiseert een Nederlandse of Belgische Citroën-club een evenement, dan vind je dat in onze kalender. Wanneer Citroën gaat racen in het WTCC, DS in het WRC en heel Citroën-minnend Nederland in Le Citron Pressé, nou, in welke kalender lees je dat dan? Juist!

Naast deze Citroën-evenementen vermelden wij ook de grote autobeurzen, of zo je wilt –salons. Voor ons zijn vooral die van Amsterdam, Brussel, Genève, Frankfurt en Parijs van belang. Ook algemene oldtimerbeurzen vergeten we niet, of die nu in Antwerpen, Essen, Parijs of Maastricht plaatsvinden. Zelfs Appelscha en Ruinerwold hebben elk hun plaats in onze kalender. Wervik en Malmedy hebben die natuurlijk ook.

De redactie van Citroën-Forum.nl is zeker niet alwetend. Als jij tips voor de kalender hebt, dan kun je die altijd melden aan .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Vind je dat een evenement meer aanbeveling bij je medeforummers nodig heeft dan alleen een vermelding in de kalender, dan kun je tevens een topic openen in het subforum Aankondigingen & Evenementen. In datzelfde topic kun je achteraf foto’s plaatsen. Als je écht enthousiast over een evenement bent, dan neem je natuurlijk contact met de redactie op om te zorgen dat er een aankondiging of een verslag op de voorpagina komt!

We zouden het bijna vergeten, maar Citroën-Forum.nl heeft ook zijn eigen evenementen die in de kalender thuishoren. Traditiegetrouw gaan we in het voorjaar uitdeuken en airco’s vullen, in de zomer kamperen en in de herfst gezellig bijkletsen. Op zondag 19 oktober doen we dat bij Paviljoen de Posbank in de gemeente Rheden. Kom jij ook? Laat dat dan hier weten!

Je kunt hier op dit artikel reageren.

tekst: RensKorevaar, foto’s: Natuurmonumenten, Citroën Communication

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook