DS3-4-5 meeting op 15 september in Dordrecht


DS3-4-5 meeting op 15 september in Dordrecht

De DS3 is de meest te individualiseren Citroën in het huidige gamma met misschien wel de gezelligste bestuurders. Ook de DS4 en de DS5 met hun eigenzinnige vormgeving hebben hun plaatsen in de Distinctive Series verdiend. Op zaterdag 15 september worden zij allemaal in Dordrecht verwacht voor een DS-meeting met rondrit door Zuid-Holland. Zou het lukken om de kleurenwaaier compleet te krijgen?

De DS3 is de eerste Citroën uit de Distinctive Series en dus bedoeld om je mee te onderscheiden. Dat lukt al door z’n sportieve uitstraling, maar ook door de grote verscheidenheid aan af-fabriek verkrijgbare kleurencombinaties, bestikkeringen en niet te vergeten motoriseringen, van superzuinige e-HDi tot supersnelle THP. Op dit forum valt te lezen dat sommige bezitters nog veel verder gaan in het personaliseren van hun DS3: velgen, veren, chips en lampen worden aan de persoonlijke smaak aangepast.

Je zou bijna de indruk krijgen dat de DS3-rijder een hyperindividualist is, maar niets is minder waar. Het DS3-deel van het forum is gezellig druk en het is niet bij on-line samenkomsten gebleven: er zijn al meerdere geslaagde DS3-meetings georganiseerd. Op 15 september is het opnieuw zover. Dan nodigen ray78 en schanulleke de DS-rijders uit voor een rondrit door Zuid-Holland. Vanaf 10 uur zijn alle DS3, DS4 en DS5 welkom bij Autobedrijf Mulder aan de Laan der Verenigde Naties 111 in Dordrecht. Daar is voldoende gelegenheid om kennis te maken met de individuele auto’s en hun gezellige bezitters. Tijdens de rit wordt een pauze ingelast bij een pannenkoekenrestaurant, waarna je via nog meer mooie wegen naar het eindpunt bij Autobedrijf Martin de Haan aan de Dirck Uijtenboogaertstraat 6 te Zwijndrecht kunt sturen. Daar wacht alle deelnemers nog een passende verrassing. Je kunt je tot en met 31 augustus aanmelden in dit topic.

tekst: RensKorevaar, illustratie: Automobiles Citroën

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook