ICCCR 2016 op CitroMobile


ICCCR 2016 op CitroMobile

ICCCR 2016 is aanwezig op CitroMobile 2014. Op zaterdag 3 mei om klokslag 12 uur wordt de website voorgesteld, de locatie bekendgemaakt en de kaartverkoop aangekondigd. Je vindt de stand van ICCCR 2016 bij binnenkomst in de grote hal direct links, tegenover Citroën Nederland.

In een zoektocht van bijna twee jaar zijn veel evenemententerreinen voorbij gekomen; vliegvelden, circuits en recreatiemeertjes. Rock-, reggae- en jazzfestivals zijn bezocht, autoshows van andere merken. Wij hebben terreineigenaren, organisatiebureaus en lokale autoriteiten gesproken. Onderzocht is wat het inhuren van faciliteiten gaat kosten. Uiteindelijk is het een erg mooie locatie geworden die vooral bekend is bij liefhebbers van de paardensport. Het is een fraaie locatie met veel sfeer, gelegen in een erg aantrekkelijk gedeelte van Nederland. Er is voldoende ruimte om een ICCCR te kunnen houden en uit te kunnen breiden als dat nodig is. Op CitroMobile willen wij graag de locatie laten zien, ons enthousiasme delen en toelichten waarom dit de locatie is geworden.

De locatie is nu vastgelegd. De volgende stap wordt de invulling van het evenement. Een dagprogramma, een avondprogramma, een museum, een concours, tourritten, etc. Van organisatie tot uitvoering zijn hier veel enthousiaste vrijwilligers voor nodig. Tijdens CitroMobile willen wij graag contact leggen met mensen die een bijdrage willen leveren aan de organisatie van dit internationale evenement.

Op CitroMobile zal onze nieuwe website worden gelanceerd. Het is nu al wel mogelijk om in te schrijven op de nieuwsbrief: www.icccr2016.nl. Je vindt ons natuurlijk ook op facebook en wel via www.facebook.com/icccr2016.

Reacties op dit artikel kun je hier plaatsen.

tekst: nieuwsbrief Stichting ICCCR 2016, foto’s: o.a. Rio97

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook