Najaarsmeeting, De Posbank, 19 oktober


Najaarsmeeting, De Posbank, 19 oktober

De najaarsmeetings van Citroën-Forum.nl zijn altijd ontspannen en gezellig: samen op een leuke plek bijkletsen. Sommigen noemen dit nieuwerwets "cars and coffee", wij noemen dit de CiFo-najaarsmeeting. Op zondag 19 oktober ben je vanaf 12 uur welkom bij Paviljoen de Posbank. Meld je snel aan!

Hoewel daarover niets vastgelegd is en er op tradities naar hartenlust gevarieerd mag worden, begint zich een traditie af te tekenen in de evenementen van Citroën-Forum.nl. De voorjaarsmeeting staat in het teken van de forumauto’s; die kunnen dan uitgedeukt worden, de airco’s kunnen gevuld. In de zomer staan die forumauto’s een paar dagen tussen de tentjes ergens op een mooie plek in de natuur. De najaarsmeeting draait puur om de forummers, vol gezelligheid en goede of juist geinige gesprekken.

Had de Evenementencommissie voor de herfstmeeting van 2013 in Breukeleveen een schitterende plek aan het water gevonden, zo stuurt zij ons voor de editie van 2014 de berg op, de Zijperberg om precies te zijn. Daar, aan de Beekhuizenseweg 1 in 6991 JM Rheden, vind je Paviljoen de Posbank. Degenen bij wie het woord Posbank nog beelden oproept van het oude en gezapige Paviljoen waar de bodem bedekt was met pannenkoeken en de muren met stroop, moeten maar eens naar de foto’s hieronder kijken. In 2002 is een spraakmakend nieuw Paviljoen geopend dat architect Bjarne Mastenbroek voor de Vereniging Natuurmonumenten ontworpen heeft. Het gebouw laat de bezoeker ook binnen onbelemmerd van de fantastische omgeving genieten.

Vanaf 12 uur zijn we in Paviljoen de Posbank welkom. We hopen op mooi weer, zodat we daar gezellig op het terras kunnen zitten. Er wordt nog aan een lunchvoorstel gewerkt dat we zo snel mogelijk bekend zullen maken. Er schijnen voor 2015 al diverse reisplannen ontwikkeld te worden, dus deze najaarsmeeting is een prima gelegenheid om de landkaarten en de reisgidsen alvast op een tafeltje te gaan leggen en daaromheen de plannen verder uit te werken. De ervaring leert dat de najaarsmeeting vanaf 16 uur een stuk rustiger wordt en dat de laatsten tegen 18 uur afdruipen.

Je kunt je aanmelden door je naam aan het deelnemerslijstje in dit topic toe te voegen. Als je wilt lunchen, schrijf je eenvoudig LUNCH achter je naam. De lunchaanmedling is wel verbintelijk, maar zeker de moeite waard. Voor 15 euro vind je een buffet met koffie, thee, melk en sinaasappelsap, heerlijk belegde broodjes en croissants. Betalen doe je ter plekke.

tekst: Evenementencommissie, foto’s: Vereniging Natuurmonumenten

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook