Heel Citroën-Forum op 6/4 naar Den Bosch


Heel Citroën-Forum op 6/4 naar Den Bosch

Er is een sticky topic over gemaakt, nu verschijnt een bericht op de voorpagina en straks volgt nog een mailing. Iedereen moet weten dat de 7e voorjaarsmeeting van het Citroën-Forum.nl op zaterdag 6 april in ’s-Hertogenbosch zal zijn. Als vanouds kun je er bijkletsen, snacken en doneren. Door uitdeuken zonder spuiten en door airco vullen, wordt ook je Citroën er beter van.

Dit jaar alweer voor de zevende keer organiseren we onze voorjaarsmeeting. Zoals ieder jaar is iedereen van harte welkom om langs te komen en te genieten van de aanwezige versnaperingen en natuurlijk nog veel belangrijker: de prachtige Citroëns. De locatie is dit jaar geheel nieuw. Afgelopen jaren hadden wij de firma DSH op bezoek voor het uitdeuken van onze Citroëns. Dit jaar heeft de firma DSH ons allen uitgenodigd om dit feestje in hun nieuwe pand te vieren. Kom op 6 april vanaf 10 uur naar DSH Repair, Goudenheuvel 5a, 5234 GA ’s-Hertogenbosch.

Ongewijzigd blijven dit jaar uiteraard de gezelligheid, de goede bereikbaarheid en de extra’s die we als Evenementencommissie ieder jaar voor jullie proberen neer te zetten. We kunnen nu al bekend maken dat er uiteraard weer genoeg te eten, snoepen en drinken is. Toegang en catering zijn gratis, alhoewel een donatie aan het forum heel erg op prijs gesteld wordt.  Verspreid deze aankondiging ook bij andere Citroën-clubs waarvan je lid bent, iedereen is welkom! Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Laat dan wel even weten wat ongeveer de opkomst van jullie club is, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Voor de liefhebbers die zelf iets willen verkopen is daar ook alle gelegenheid toe. Graag regelen wij dat de auto een mooi plaatsje vooraan krijgt, dus meld je hier aan voor de kofferbakverkoop.

Zeker nu we bij DSH te gast zijn, kun je je Citroën natuurlijk ook weer laten uitdeuken zonder spuiten. De medewerkers van DSH vinden het prachtig om te zien hoe goed wij voor de dames zorgen en wij vinden hun vakmanschap super. Kortom, ook dit keer kunnen jullie weer tegen een mooi tarief kleine deukjes uit de auto laten lepelen. De basis is 25 euro per deukje, maar bij meerdere deukjes gaat dit in goed overleg. Meld je hier aan voor het uitdeuken.

Naast een uitdeuker zal er dit jaar ook een aircovuller aanwezig zijn. Tegen het zeer speciale tarief van 60 euro kun je je Citroën zomerklaar laten maken. Het regelmatig vullen en controleren van je R134a-aircosysteem voorkomt grote reparaties en zorgt ervoor dat je er lekker fris bijzit, als straks de temperatuur weer gaat oplopen. Wacht niet tot die warme dagen er zijn, maar meld je hier aan voor het aircovullen.

We hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op deze zevende editie. Het zou leuk zijn als de opkomst op deze locatie net zo groot wordt als in 2010. Toen hebben we zelfs het Brabants Dagblad gehaald. Jij komt toch ook op 6 april vanaf 10 uur naar DSH Repair, Goudenheuvel 5a, 5234 GA ’s-Hertogenbosch? Laat het de Evenementencommissie even weten en laat je medeforummers delen in je voorpret via dit topic.

tekst: Evenementencommissie, foto: Tjerk, redactie: RensKorevaar

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook