Citroën-kalender oktober 2015


Citroën-kalender oktober 2015

Veel van de onze 'oude dozen' gaan stilaan hun winterstalletje in, terwijl nog even genieten van het laatste nazomerweer. Nog een paar clubs houden hun najaarsritten, er zijn al wat technische evenementen en voor de rest gaat de kalender ook in winter-modus...

De eerstkomende rit is er direct n van formaat, de CX Club Nederland verzameld zijn troepen in Nieuwer Ter Aa, je bent er al vanaf 11h welkom voor de koffie en wie wil kan ter plaatse ook iets eten. Rond halfeen starten (hopelijk toch) de oude dames hun ronkende, pruttelende, knorrende en zoemende motoren zonder sjoemelsoftware om een namiddagje te toeren in het Utrechtse en Hollandse venengebied. Einde van de rit is bij Gert De Jong Automobielen te Aalsmeer, een gekend adres voor de meeste CX rijders uit de regio.

Diezelfde dag rijden de BOCC’ers ook hun afsluitingsrit en op 24 oktober snerten de PATAN’ers ook door Noord Holland. De BX zweven een dag later over de wegen en op het staartje van de maand, de 31ste dus, rijden de Eenden van de 2CV club Nederland hun Hallowijn nachtrit te Ederveen, of dat zo’n goed idee is? Wijn en nachtrijden…? Diezelfde dag houden zowel de Visa als Ami vereniging een technisch evenement om deze autootjes beter te leren kennen.

Ga je ergens heen met je Citro?n en wil je er graag een impressie van neerschrijven voor de voorpagina, stuur dan een mailtje met eventuele foto’s naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
Klik hier voor de volledige kalender.


Tekst en foto: demuywo

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook