4 van de 5
« Eerste  < Vorige 2 3 4 5 Volgende > 
   
Citroën C4 coupé 2005 radio aux aansluiten
Paul2016
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 43
Geregistreerd: 09-07-2016

Gepost: 29 augustus 2016 08:18 PM
  [ # 46 ]

zie online dus dat er ook nog verschillende types displays zijn -_- je hebt een display A en een C variant. De C variant heeft dus weer een andere indeling. Zucht, fijn -_-

Profiel  
 
FastFred
> 1100 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1198
Geregistreerd: 28-06-2012

- C4 (2004-heden) Coupe VTS 2.0 16v
Gepost: 30 augustus 2016 03:43 PM
  [ # 47 ]

Paul heeft inderdaad een type A display. Jij en ik hebben een meer uitgebreidere type C.

Ex: ZX Aura E2 NP-JZ-34 (R.I.P. 22-8-2016)

Profiel  
 
Paul2016
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 43
Geregistreerd: 09-07-2016

Gepost: 30 augustus 2016 11:42 PM
  [ # 48 ]
FastFred schreef:

Paul heeft inderdaad een type A display. Jij en ik hebben een meer uitgebreidere type C.

Op display A zou daar ook gewoon de cd wisselaar info in moeten kunnen komen te staan? In iedergeval cd nummer en eventueel track nummer? Of iemand bekend mee?

Profiel  
 
marcellamers
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 23
Geregistreerd: 24-07-2014

- C1 5 deurs 1.0i Collection
- C4 (2004-heden) 1.6 VTR+ Coupe
Gepost: 02 september 2016 04:53 PM
  [ # 49 ]
FastFred schreef:

Met de Mode knop op het stuur kan ik schakelen tussen: datum/tijd, brandstofverbruik en radio.

Als ik gewoon radio luister laat ie de zender zien waar ik naar luister, speel ik cd’s af, dan laat hij dit zien.

Wat jij daar laat zien is een totaal ander type scherm volgens mij. Zijn 2 varianten van die verschillende in mogelijkheden dacht ik.

Euh, Marcel, hoe kom jij in dit menu?

@Fastfred: ik gebruik de menu knop op het stuur, klik ok, nog een keer ok, en voila. Ik gebruik het scollwieltje dan niet.

Op mijn eerste auto na, een oude Simca Sunbeam, privé altijd verplaatst in een Citroën. (Visa Super, AX 1.1 TRE, BX 1.4, AX Plaisir, BX 1.9D, Xsara Coupe 1.4, Xantia break Turbo CT, C4 1.6 Coupe VTR+, C4 2.0 HDI excl, C5 2.0 Ligne Prestige, Citroën C1 Collection en vanaf juni 2016 weer een C4 1.6 Coupe VTR+)

Profiel  
 
jesse3887
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 6
Geregistreerd: 07-08-2016

Gepost: 08 september 2016 07:19 PM
  [ # 50 ]

Hallo allemaal , ik heb de yatour voor mijn citroen met Rd4 radio binnen!
Ik zag dat er meerdere inputs achter in de radio zaten , weten jullie waar ik de yatour in moet doen? Ik zag 2 aansluitingen zitten naast elkaar

Gr jesse

Profiel  
 
marcellamers
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 23
Geregistreerd: 24-07-2014

- C1 5 deurs 1.0i Collection
- C4 (2004-heden) 1.6 VTR+ Coupe
Gepost: 10 september 2016 09:39 AM
  [ # 51 ]
jesse3887 schreef:

Hallo allemaal , ik heb de yatour voor mijn citroen met Rd4 radio binnen!
Ik zag dat er meerdere inputs achter in de radio zaten , weten jullie waar ik de yatour in moet doen? Ik zag 2 aansluitingen zitten naast elkaar

Gr jesse

Ik heb de linker input gebruikt. Volgens mij past de stekker ook niet in de rechter. Kwestie van uitproberen.

Op mijn eerste auto na, een oude Simca Sunbeam, privé altijd verplaatst in een Citroën. (Visa Super, AX 1.1 TRE, BX 1.4, AX Plaisir, BX 1.9D, Xsara Coupe 1.4, Xantia break Turbo CT, C4 1.6 Coupe VTR+, C4 2.0 HDI excl, C5 2.0 Ligne Prestige, Citroën C1 Collection en vanaf juni 2016 weer een C4 1.6 Coupe VTR+)

Profiel  
 
Bigpapa
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 160
Geregistreerd: 07-02-2008

Gepost: 07 januari 2017 01:17 AM
  [ # 52 ]

Sinds vandaag ook een Yatour ingebouwd.
Ik wilde geen gaten maken dus ben ik aan het pielen geweest met een elektra draad van 2.5mm.
Die heb ik door het gat wat in mijn dashboard kastje zat.
Daarna gepield om het uit te laten komen bij de radio.
En ja hoor na 5 minuten had ik de draad te pakken en met plakband doorgevoerd.
En toen alles aangesloten.
Helaas had ik een usb stick van 8gig die waarschijnlijk niet goed is voor de yatour want hij speelde niets af.

Afbeelding Bijlagen
20170104_141946.jpg20170104_141937.jpg20170104_141925.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien

C4 Picasso 1,8i 16v Ambiance 2007

Profiel  
 
Bigpapa
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 160
Geregistreerd: 07-02-2008

Gepost: 07 januari 2017 01:20 AM
  [ # 53 ]

Deel 2.
Wordt vervolgd voor de usb stick.
Ik had wel de mededeling meegekregen dat als de yatour niet naar behoren werkt m deze regels uit te voeren.
Voor Citroen en Peugeot radio’s worden aangeraden USB sticks en SD kaarten van Max. 8Gb te gebruiken.
Eerst volledig formatteren (FAT32).
Daarop moeten 6 folders staan met MP3 bestanden erin (CD01, CD02…CD06).
Altijd 6, niet meer niet minder.
Max. 99 nummers per folder en max 40Mb per bestand.
Als dit niet helpt dan moet de accuklem (minpool) even worden ontkoppeld.
Dit met Yatour aangesloten.
Hierdoor wordt CAN/VAN bus gereset en wordt de interface correct aangemeld op de radio.
Als de ene USB stick het niet doet zou ik een andere proberen, of een SD kaart.
Met de laatste zijn geen problemen bekend.
Bij USB zijn er een aantal op de markt die het niet goed doet icm Yatour.

Wordt vervolgd.

Afbeelding Bijlagen
20170105_013401.jpg20170105_013415.jpg20170105_013519.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien

C4 Picasso 1,8i 16v Ambiance 2007

Profiel  
 
marcellamers
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 23
Geregistreerd: 24-07-2014

- C1 5 deurs 1.0i Collection
- C4 (2004-heden) 1.6 VTR+ Coupe
Gepost: 08 januari 2017 11:40 AM
  [ # 54 ]

@ Bigpapa; ik kan wel 32 Gb SD en 16 Gb USB afspelen. Hoe dat kan, geen idee. Maar het was 1 x formatteren en het functioneerde meteen. M.b.t. het aantal nummers per CD map; ik heb verschillende mappen met veel meer dan 99 nummers aangemaakt. Deze worden allemaal afgespeeld als je in het menu van de boordcomputer ‘willekeurige volgorde afspelen’ kiest.

Op mijn eerste auto na, een oude Simca Sunbeam, privé altijd verplaatst in een Citroën. (Visa Super, AX 1.1 TRE, BX 1.4, AX Plaisir, BX 1.9D, Xsara Coupe 1.4, Xantia break Turbo CT, C4 1.6 Coupe VTR+, C4 2.0 HDI excl, C5 2.0 Ligne Prestige, Citroën C1 Collection en vanaf juni 2016 weer een C4 1.6 Coupe VTR+)

Profiel  
 
tim1993
> 1200 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1255
Geregistreerd: 24-10-2013

- BX 16 TRI
- Berlingo Multispace
Gepost: 08 januari 2017 11:55 AM
  [ # 55 ]
Bigpapa schreef:

Daarop moeten 6 folders staan met MP3 bestanden erin (CD01, CD02…CD06).
Altijd 6, niet meer niet minder.

Mooi dat het is gelukt!

Overigens heb ik bij mijn Yatour wel meer dan die 6 mappen. Mijn radio kan CD01 t/m CD09 afspelen. CD10 en hoger kan hij niet vinden.

Profiel  
 
Bigpapa
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 160
Geregistreerd: 07-02-2008

Gepost: 08 januari 2017 01:21 PM
  [ # 56 ]

Ik bij mij doet ie heel raar.Ben bang dat ik maandagochtend product heb.  Dus ga van de week ff langs om te ruilen. En reset canbus heb ik mijn twijfels over.

C4 Picasso 1,8i 16v Ambiance 2007

Profiel  
 
FastFred
> 1100 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1198
Geregistreerd: 28-06-2012

- C4 (2004-heden) Coupe VTS 2.0 16v
Gepost: 08 januari 2017 04:42 PM
  [ # 57 ]

Ik kwam op een Peugeot forum eens tegen dat het volume dat uit de Yatour komt erg laag is. Je zou het volume van de radio bijna volledig open moeten draaien om de muziek afgespeeld door de Yatour hoorbaar te maken. Persoon in kwestie is uiteindelijk zelf aan het solderen geweest en heeft er een soort zelf gemaakte versterker tussen gezet omdat het anders niet te horen was.

Jullie geen last van?

Ik ga ‘m ook bestellen voor mijn C4, incl. bluetooth module en de afstandsbediening ter vervanging van mijn Parrot mki9200 die totaal niet bevalt.

Ex: ZX Aura E2 NP-JZ-34 (R.I.P. 22-8-2016)

Profiel  
 
Bigpapa
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 160
Geregistreerd: 07-02-2008

Gepost: 08 januari 2017 04:50 PM
  [ # 58 ]

Ik heb dat ook gelezen. Maar niet iedereen heeft daar last van. Gelukkig blauwetand in de auto zitten dus niet nodig. Maar deze gaat terug wil een andere.

C4 Picasso 1,8i 16v Ambiance 2007

Profiel  
 
Bigpapa
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 160
Geregistreerd: 07-02-2008

Gepost: 12 januari 2017 12:38 PM
  [ # 59 ]

Nou ik heb maar zelf lopen knutselen, ivm problemen met bereikbaarheid carinterface.
Ik heb een SD krt gekocht van 16gig bij de action.
Daar mappen op aangemaakt met een paar nummers erin . En warempel het werkt.
De USB is erg gevoelig, maar de SD krt werkt.

Mijn bevindigen zijn wel als volgt.

Yatour laat geen tekst zien in, alleen nummers.
Zijn maar maximaal 6 mappen met 100 nummers erin.
Zijn yatours die kunnen ook 9 mappen aan, maar dat is zeer verschillend.
Het geluid is wel iets zachter, maar niet zoals ik wel eens leest.
Daar heb ik geen probleem mee.
Waar ik wel een probleem mee heb is dat er veel geld voor wordt gevraagd.
Alle nummers die je op de sd krt zet staan dus allemaal doorelkaar.
Je moet dus flink zoeken, als je een nummer wilt hebben.
Je moet de yatour gewoon gebruiken voor een soort verzamel cd.
Dan is het wel te doen.
Ik had er meer van verwacht. Zeker text in beeld. Vind ik wel een gemis.

C4 Picasso 1,8i 16v Ambiance 2007

Profiel  
 
Bigpapa
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 160
Geregistreerd: 07-02-2008

Gepost: 14 januari 2017 06:32 PM
  [ # 60 ]

Nog even een update.

Ik heb bij de action een sd card gehaald voor 6,96-16gig.
10 mappen erop gezet en gevuld met muziek.
Muziek die ik eerst met mp3gain heb geoptimaliseerd wat betreft volume.
En juist dat moet ik hebben. Het geluid is nu perfect. Niks zachter meer.
Nu kan het er wel mee door. Perfect.

C4 Picasso 1,8i 16v Ambiance 2007

Profiel  
 
 
4 van de 5
« Eerste  < Vorige 2 3 4 5 Volgende > 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2017 | adverteren
Facebook