CitroExpert wordt 25!


CitroExpert wordt 25!

CitroExpert, hét blad voor de Citroën liefhebber, wordt 25. Vijf-en-twintig!

Nederland is een land van Citroënliefhebbers. Iets dat zich al kort na de introductie van de Deux-chevaux manifesteerde, toen in 1954 de 2cv Club Nederland werd opgericht. Veel verenigingen zouden volgen en je zou kunnen zeggen dat elk model zijn schare fans kent, mensen die hun voorkeur daarvoor in verenigingsverband willen beleven. Maar ook op andere wijze wordt blijk gegeven van dit enthousiasme. Via het Citroën-Forum, maar ook via het onafhankelijke magazine CitroExpert.

CitroExpert ontstond in 1996 als Nederlands antwoord op het Franse Citroën-Revue, dat kort daarvoor was stopgezet. Het geeft vanaf het begin een gevarieerd beeld van alles wat Citroën en de merkbeleving van de Double Chevron teweegbrengt. In De Lage Landen bij de Zee, maar ook elders ter wereld. Aan de hand van veelal unieke, authentieke beelden en documenten. Van de eerste 10HP Type A uit 1919 via iconische modellen als Deux-chevaux, Traction, DS, HY en SM belandt de lezer bij Youngtimers en de nieuwste versies. Restauratieverslagen, rijimpressies, toeristische reportages, reisverhalen,... Maar ook met rubrieken waarin de lezer aan het woord komt, of met een signalering van nieuwe boeken en miniaturen, evenementen-aankondigingen en -verslagen. 

Elke twee maanden met zo’n honderd pagina’s fullcolor CitroNieuws en -Ouds in een luxe magazine gebundeld. Al 25 jaar en 150 nummers lang. Mocht u CitroExpert nog niet kennen, dan is het wellicht een mooi moment voor een kennismaking? Het magazine is verkrijgbaar op basis van een abonnement (kijk op www.citroexpert.nl), maar ligt ook bij de beter gesorteerde boekhandel en kiosk.

Reageren op dit artikel kan hier.
Tekst en foto’s: CitroExpert

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook