Autobedrijf Van der Laan

14 januari: nieuwjaarsmeeting Citroën-Forum.nl


14 januari: nieuwjaarsmeeting Citroën-Forum.nl

Aanstaande zaterdag 14 januari is het zover: de nieuwjaarsmeeting van Citroën-Forum.nl! Vanaf 16 uur is Garage Johan Oldenhage in Nieuw-Vennep onze gastheer. Daar zet de hele familie zich in om het ons aan niets te laten ontbreken. Kom ook!

Bij onze eerste uitnodiging was het nog niet erg winters, maar nu des te meer! Zo komen we allemaal makkelijker in de sfeer voor de nieuwjaarsmeeting. Op 14 januari heffen we het glas op al het moois dat 2016 ons heeft gebracht en al het moois dat 2017 ons zal brengen in het gemakkelijk bereikbare Nieuw-Vennep. We zijn namelijk te gast bij Garage Johan Oldenhage. Johan heeft niet alleen ons uitgenodigd, maar ook Thijs van der Zanden, die ons zal vertellen hoe hij met zijn Uitgeverij Citrovisie telkens weer zo’n fantastisch naslagwerk weet te produceren.

Voor de inwendige mens zorgt Johan met zijn familie, met wat hulp van Citroën-Forums Evenementencommissie uiteraard. Het zal jullie dus aan niets ontbreken. Alles zal er zijn om jullie in een ontspannen setting verhalen, vragen, antwoorden en passie voor onze merken Citroën, DS en Panhard te laten uitwisselen. Zet het in je agenda: op 14 januari om 16 uur begroeten we jullie graag aan de Tarwestraat 9 in Nieuw-Vennep. Als je wilt reageren, kun je dat hier doen.

tekst: Lucas; foto’s: JWH, CitroenAZU, XBXG

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook