Citroën op CitroMobile: een unieke rijbeleving met de vernieuwde C4 Cactus


Citroën op CitroMobile: een unieke rijbeleving met de vernieuwde C4 Cactus

CitroMobile, de bekende beurs voor fans van het merk Citroën, biedt alles wat de liefhebber van klassieke en moderne Citroëns aanspreekt. Dit jaar vindt CitroMobile voor de 24e keer plaats. Net als Citroën zelf richt CitroMobile zich dit jaar meer dan ooit op beleving en het welbevinden van de bezoeker. Vertrouwde waarden en vernieuwing in een afgewogen totaalpakket.

CitroMobile biedt de ruim 10.000 bezoekers naast bekende factoren zoals Europa’s grootste overdekte Citroënmarkt en talloze clubstands, nu ook een interactief aanbod van activiteiten, die de beleving van Citroën als merk en Frankrijk als land van herkomst nog dichterbij brengen. Met als centraal thema ‘Citroën geeft je de vrijheid’ benadrukt de organisatie eens te meer de unieke band van de Citroënrijder met zijn of haar merk en het gevoel dat voitures van het merk teweegbrengen.

Citroën Nederland neemt het thema deze keer heel letterlijk en biedt de bezoekers een live rij-ervaring aan. Tijdens CitroMobile zal het mogelijk zijn de Nieuwe Citroën C4 Cactus met het nieuwe comfortabele veersysteem, Progressive Hydraulic Cushions PHC®, te ervaren. Daarnaast is het mogelijk de Citroën C3 Aircross uit te testen, evenals een aantal elektrische auto’s van Citroën. Al deze auto’s voldoen aan de voorwaarden van het Citroën Advanced Comfort ® programma dat zich met de modernste ontwikkelingen richt op de kernkwaliteit die de klant van oudsher van het merk gewend is: Comfort met een hoofdletter C.

Al bijna 100 jaar is Citroën toonaangevend in comfort en inspireert het merk zich door de gebruikers van de auto zelf. Dit komt terug in de filosofie ‘Inspired by You’ en door de vier merkwaarden van het merk: het cocon-effect, praktische voorzieningen, meer gebruiksgemak en ontspannen autorijden in alle opzichten.

Uiteraard is het goede Franse leven vertegenwoordigd met eten en muziek, en bij mooi weer kan het publiek de parkeerplaats bezoeken, die dan letterlijk met gemiddeld 3.000 auto’s een waar openluchtmuseum wordt.

CitroMobile 2018: zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018
Stelling 1, Vijfhuizen
Geopend van 10.00-17.00 uur
Entrée voor volwassenen kost 12 euro, voor kinderen tot 12 jaar 5 euro.
Kinderen tot 4 jaar krijgen gratis toegang.

Bron: persbericht Citroën Nederland; foto: Rens Korevaar tijdens CitroMobile 2016

Ben je ook van plan om naar CitroMobile te gaan? Ookk het Citroën-Forum is aanwezig met een stand. Deel je voorpret gerust in het topic!

© Citroën-Forum 2003 - 2019 | adverteren
Facebook