Autobedrijf Van der Laan

De Harzrun? Je kunt nog mee!


De Harzrun? Je kunt nog mee!

Van de vele op en door het Citroën-Forum georganiseerde evenementen is er toch wel ééntje die met kop en schouders boven alle anderen uitsteekt: de Alpenrun in 2015. Dat smaakte naar meer, en aan het eind van deze zomer doen we het dunnetjes over in het Harzgebergte. Er zijn nog een paar deelnameplaatsen!

Met twintig equipes en evenveel auto’s naar Zuid-Tirol en daar een fijne tijd in ongedwongen sfeer beleven. Het is alweer bijna twee jaar geleden, maar nog vers in ons geheugen. De Harzrun belooft hetzelfde recept, maar dan íéts dichter bij huis, op ongeveer vierhonderd kilometer van Utrecht. Om jullie lekker te maken sommen we nog maar eens de ingrediënten van de Harzrun op: uitstapjes naar bezienswaardigheden in de omgeving en lekker genieten van mooie, karakteristieke routes met je oude Citroën. Geen hele dagen achter het stuur en ook geen competitieve elementen: hooguit een ludieke speurtocht valt te verwachten. Geen letters speuren of onverwachte posten, we geven een routesuggestie maar of je deze opvolgt mag je zelf weten. Alleen maar winnaars dus! In de avonden eten we gezamenlijk en een drankje bij het kampvuur hoort daar zeker bij. Vroeg je slaapzak opzoeken om uitgebreid bij te komen van de zomervakantie mag, maar tot in de kleine uurtjes grote en kleine verhalen ophangen en beluisteren kan ook!

Uiteraard kunnen we weer rekenen op de ondersteuning van de ANWB, dus met een goed geprepareerde auto en medeneming van de meest noodzakelijke onderdelen moet elke equipe zorgeloos de vijf dagen kunnen volbrengen.

Twijfel je nog over deelname? Inbegrepen in de inschrijving zitten vier overnachtingen, ontbijt en het onvolprezen diner van de Alpenrun-crew inbegrepen. Ook de verschillende uitjes gedurende de drie dagen van het programma zijn al betaald. We houden het qua accomodatie bewust eenvoudig om deelname voor iedereen mogelijk te maken. Alleen de benzine betaal je zelf! En de lunch, vooruit. Kijk op www.harzrun.nl en lees het complete topic gerust nog eens door. Of je je al ingeschreven hebt, of het thuisfront nog moet overhalen: wij hebben er al heel erg veel zin in!

Je inschrijven voor de Harzrun kan hier. We hebben op dit moment nog ongeveer tien plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang!

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook