Hij Ging Naar De Forummeeting a.s. Zaterdag, En Wat Er Toen Gebeurde…


Hij Ging Naar De Forummeeting a.s. Zaterdag, En Wat Er Toen Gebeurde…

Het is juni en mooi weer. Bij ons begon het ontzettend te kriebelen en daarom hebben we 9 juni een mooi evenement voor jullie georganiseerd in het nieuwe pand van Garage Sander Aalderink te Wormer. Elkaar treffen, een interessante lezing, een tochtje maken en eventueel nog een drankje achteraf. Kom je ook?

10-12 uur: ontvangst en introductie bij Sander Aalderink
We zijn te gast bij bij Sander en het team van 2CV Garage Sander Aalderink. Niet lang geleden hebben de heren een prachtig en ruim pand betrokken te Wormer. Vanaf 10:00 is eenieder welkom voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie of thee. Rond de klok van elf is er tijd voor een presentatie door de heren.

12-15 uur: lunch en rondrit
Rond het middaguur zorgen de leden van CiFo’s Evenementencommissie voor een ouderwetse lunch met broodjes en snacks, waarna we rond half twee aan een rondrit zullen beginnen. Doe eens gek, rijd eens met een ander mee of laat je eens rijden op de achterbank van je eigen auto!

15-16 uur: napraten bij Eendengarage Sander Aalderink
Na afloop van de toertocht is iedereen welkom voor nog een drankje ter afsluiting en naar goed gebruik sluiten we niet uit dat er ook nog gezellig nagetafeld wordt, maar dit is dan wel op eigen initiatief.

Info en aanmelden
De locatie voor de meeting is Stofkuipstraat 3 in Wormer. We hopen dat het op zaterdag 9 juni lekker druk wordt. De aanmelding verloopt volgens de beproefde forummethode: zet in dit topic je forumnaam op het lijstje en deel zoals altijd in de voorpret en het uitkijken naar een ongetwijfeld mooie dag!

tekst: Redactie Citroën-Forum, foto’s: Sander Aalderink, CitroenAZU en onbekend.

© Citroën-Forum 2003 - 2019 | adverteren
Facebook