Nieuw: CitroMobile LadyStyle


Nieuw: CitroMobile LadyStyle

We hebben er al enkele keren aandacht aan besteed: CitroMobile 2017 wordt veelzijdiger dan ooit. In de houten kubus komt de afdeling CitroMobile LadyStyle voor dames, maar niet alleen voor dames. Dit is ook de plek waar ieder een passend moederdagcadeau vindt.

CreaCycling Recycling staat voor “creatieve recycyling” en hergebruikt allerlei spullen zoals spijkerbroeken, stropdassen en andere textiel, allerlei soorten sieraden, hoeden etc. om daar jasjes, gilets, tassen, hoeden, heupriemen, bootbelts (versiering voor je laarzen) en sieraden van te maken in een hippie-achtige stijl. Zo wordt oude spijkerbroeken nieuw leven ingeblazen door deze te verwerken in hippe tassen. Ook kekke hoedjes, riemen, poncho’s en spijkerjasjes zijn op de stand te vinden.

Bij Hebbe is aanwezig in de kubus en brengt sieraden, sleutelhangers, beschermengeltjes en accessoires mee. De collectie bestaat voor een groot gedeelte uit zelfgemaakte objecten, waarvoor uitsluitend metalen in edelsmidkwaliteit worden gebruikt. De collectie is aangevuld met sjaals, riemen, tassen en portemonnees. Tegen betaling kunnen kinderen hun eigen armbandje met naam of een andere tekst maken. Ook is er een kraam met biologische producten op basis van fruit, zoals jam, chutney en siroop.

Three design, een echte kralen- en sieradenwinkel, verzorgt tijdens de beurs diverse sieradenworkshops voor volwassenen en voor kinderen. Bij de kraam kunnen zelf ontworpen en handgemaakte sieraden, al dan niet in Ibiza Style, en modeaccessoires gekocht worden. De sieraden zijn vervaardigd van hoogwaardige nikkelvrije materialen en sommige zijn bewerkt met kristallen van Swarovski of Preciosa.

De dames van Oriflame presenteren een aantal mooie producten, zoals de nieuwe crèmes van Novage, de beroemde wonderpotjes van Tender Care, maar ook parfums. De parfums worden gepresenteerd in grote glazen om zo nog beter te kunnen ruiken. U kunt ook een echte metamorfose ondergaan door middel van een make-uppresentatie.

Toos Elfrink van Ooei grafisch ontwerp gaat naast haar beroep als grafisch vormgever op in haar passie voor de Citroën DS. Dit doet ze door het maken van vrij werk, waarin naast de DS ook andere oude Citroëns hoofdrollen spelen. In haar atelier aan huis heeft ze een oude hoogdrukpers uit 1950 staan waar ze met loden en houten letters drukt. De Citroën leeft voort door het oude ambacht van boekdrukkunst, etsen en zeefdrukken. Op deze dag kunt u het vrije werk van Toos Elfrink bekijken en informatie krijgen over haar grafische activiteiten.

Edelsmid Ann Blommaart ontwerpt en maakt gouden en zilveren sieraden, ook in opdracht. Uw wensen worden besproken, geschetst en na akkoord gesmeed, gepolijst en gemerkt met het meesterteken van de edelsmid.

Citrobag.nl is een sinds lang gewaardeerde deelnemer van CitroMobile. Citrobag.nl maakt tassen en aanverwante accessoires van Citroën-bekleding en -reclamedoeken. Zo ontstaan unieke en hippe tassen waarmee je gezien mag worden.

Je kunt reageren in het topic over de 23e CitroMobile.

bron: persbericht CitroMobile

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook