Nog vier nachtjes slapen!


Nog vier nachtjes slapen!

We tellen af naar de Harzrun en vanavond laten we forumer Jaco aan het woord!

Sinds de Alpenrun in 2015 kijk ik al uit naar de volgende forum-trip en over een paar dagen is het eindelijk zover. Waar anderen graag ergens verblijven, rijd ik graag ergens heen. Van het reizen als doel word ik gelukkig en het wordt nog leuker als je met een groep gelijkgestemden bent. En met auto’s die stuk kunnen, want dat voegt eerlijk gezegd wel iets toe aan de hele beleving.

Voor de Alpenrun had ik de XM als gimmick voorzien van race-striping, maar zoveel pretentie werd door de dame acuut bestraft met een gescheurde HD-retourleiding net over de Duitse grens. Hoewel ze daarna geen krimp meer heeft gegeven en fluitend over de Alpenpassen zoefde, neem ik dit jaar geen enkel risico en verschijnt ze maagdelijk wit in de Harz.

Niet dat ik me nu helemaal geen zorgen maak. De afgelopen maanden waren nog best spannend vanwege onduidelijke storingen die de motor deden inhouden of de auto zelfs niet lieten starten. Gelukkig lijkt het erop dat alle problemen nu verholpen zijn en met een setje nieuwe dashboardlampjes is het witte gevaarte écht helemaal klaar om een paar dagen door de prachtige Harz te sturen. Alleen nog even een paar nieuwe wissers monteren ter voorbereiding op de voorspelde regen en dan kan er niks meer misgaan. Toch?

door Jaco met foto’s van woutersmits en Jaco

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook