Citroën kalender april 2017


Citroën kalender april 2017

Met de afgelopen mooie dagen kwam er weer vanalles van oude meuk de weg, de ene al net iets mooier of exclusiever dan de ander, maar allen zaten ze te genieten van hun geliefde machine in het zonnetje. Een blik op de kalender voor de komende maand.

Het moge duidelijk zijn, meer en meer evenementen komen in onze kalender terecht, als je bijvoorbeeld kijkt op 9 april, dan zie je dat er niet minder dan 9 activiteiten zijn. Hoezo geen keus? Sleuteldagen, cursussen, openingsritten, nog wat ALV’tjes en vooral veel weerzien tussen bekende oude en nieuwe leden van diverse pluimage. En waar zulke mensen samen zijn komen de verhalen zeker ook (weer) boven, de zoveelste straffe stoot van een keurmeester of hoe je met je maar half functionerende oldie toch nog thuiskwam. Dat de wegenwacht even moest helpen heeft niemand gezien, dus het hoeft ook niemand te weten.

Naast al deze eendagsactiviteiten zijn er ook nog enkele ‘vaste waardes’/beurzen.De Internationale Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen het weekend van 8 en 9 april bijvoorbeeld. Of de zoveelste Citroën Jumble dit jaar, op 23 april te Bokrijk. Een decor dat nog stemt uit een tijd dat zelfs voor onze autombielen onbekend is. Ideaal voor een dag met het hele gezin! En wat dacht je van de Auto Shanghai? Als je wil verkopen in het verre Oosten moet je natuurlijk ook paraat zijn op hun beurzen. Benieuwd of hier iets te rapen valt over Ons Merk. Ook de Petit Pressé wordt weer verreden, dit keer te Wilp en de technische keuring zal doorgaan op 29 april… eens kijken of je auto het avontuur in Frankrijk nog wel aankan.

Zo, verveel je je weer? Neem onze kalender ter hand en plan maar waar je heengaat!


tekst: demuywo
foto: Cinecars

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook