Citroën-kalender februari 2017


Citroën-kalender februari 2017

Februari, in België proberen sommigen een maand zonder alcohol te leven... Gelukkig moeten wij niet zonder Citroën leven, of zouden we het ook eens proberen? Dat kunnen wij niet, het liefst gaan we op pad met onze voiture, hoe verder, hoe liever. Naar waar? Daarvoor is er... de kalender!

Het is nog niet de maand van de vele rondritten, puzzeltochten of zelfs nachtritten, maar er is toch voldoende te doen voor de hongerigen, meestal overdekt. Een greep uit de ‘salons’ om het maar even zo te noemen, 9 tot 13 februari is er HET Salon; Rétromobile te Parijs aan de Porte de Versailles. Wil het wat dichter bij huis, dan kan je in Gent terecht en Flanders Expo, datzelfde weekend. Het Citroëngehalte zal er waarschijnlijk wel wat lager liggen, de ‘bling-bling’ dan weer wat hoger…Voor een nononsens beursje kan je terecht in Roeselare, stad van Rodenbach, op 18 en 19 februari gaat in het Fabriekspand weer ‘t echappementje door. Wat hebben we nog, technische namiddaggen van Citrosfeer, ID-DS Club of Patan, die de 11de hun T23 bus een onderhoudsbeurtje geven. Wil je jezelf trakteren op een bezoekje aan het Louwmanmuseum, dan kan je mee, ook weer de 11de, met de 2CV Kit Carclub naar Den Haag. En omdat zot zijn geen zeer doet… de HOCC gaat het laatste weekend van de maand op Winterweekend. Zoals je kan zien in de kalender is er dus meer dan genoeg waardoor kiezen weer lastig wordt.

Veel plezier op één van deze evenementen en misschien mogen we jouw verslagje of foto’s ook eens op de voorpagina plaatsen? Een mailtje naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) volstaat!
Reageren kan hier.

tekst en foto: demuywo

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook