Citroën kalender juli 2017


Citroën kalender juli 2017

De vakantiemaand is aangebroken, menigéén is nu op weg naar het Zuiden (of het Noorden), anderen blijven thuis of vertrekken later. maar wat is er zoal te doen in onze lage landen en het buitenland? Een greep uit onze overzichtelijke kalender.

Barbequeq, zomerritten, parkeermeetings, ideale bijeenkomsten in de zomer. Maar wat leeft er nog meer hier en elders? Vanaf 12 juli kan je bijvoorbeeld per 2PK of andere Citroën genieten van wijnproeven, eten en alles wat daarmee te maken heeft in de Moezel streek, tijdens het vierde Flämisches Weinhaus Treffen in Wintrich. U spreekt geen Duits? Na enkele glazen moezelwijn gaat dat vanzelf, net zoals plezier maken. Ook de DS3 Club gaat het wat verder zoeken, zij steken het Kanaal over in Calais om samen met de Britse collega’s te gaan toeren Het grote (letterlijk dan) evenement van juli vindt plaats eind juli in Ericeira, Portugal. Inderdaad, voor de 22ste keer reeds wordt de Werledmeeting voor 2PK’s en afgeleide gehouden. Niet te missen voor de liefhebbers van deze kleine maar o zo bekende Citroën en van het warme Zuiden…

Maar de 2PK Club NL heeft ook aan de thuisblijvers gedacht, met, tadaa, een Thuisblijversrit! Deze gaat door op 23 juli, start en einde bij café Ruimzicht te Leimuiderdijk vanaf 10h. Nog enkele suggesties, 30 juli dan, een Picknick- rit, een zomerrit en het Nationaal Oldtimerfestvial in Zandvoort, inderdaad, op en rond het circuit. De eerste 750 aanmelders met een old- of youngtimer kunnen gratis binnen. Parades, racen, bandje schoppen, alles voor de liefhebber is er.

Heb je zelf tips, suggesties of een verslag van een evenement, laat het ons zeker weten op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)


tekst: demuywo
foto: internet

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook