Citroën kalender juni 2017


Citroën kalender juni 2017

Met rasse schreden komt de vakantie dichterbij, de barbecues zijn al opgewarmd, de tent al eens opgezet, de waterpistolen gevuld, en leeggespoten de zomer komt eraan! Dat is ook duidelijk te zien in onze overzichtelijke kalender.

Dit eigenste weekend bijvoorbeeld zijn er al minstens 4 interessante evenementen: het 6de Internationale Chapron treffen in Bourges Frankrijk, voor de eigenaren van zo’n unieke Chapron creatie het hoogtepunt van hun jaar! Dan is er ook nog het BOCC weekend in Luxemburg, Scheidgen en de 26ste Rassemblement International Panhard et Levassor. Je weet wel, Panhard, die eigenzinnige rare wagens met hun nog meer gedurfde design en techniek, pareltjes. Voor de Belgen is er dan nog de traditionele Pinksterweekend-beurs in Ciney, Retromoteur. Een beurs die nu ook al voor de 29ste keer gehouden wordt. Was er in het begin nog plaats over in de nieuwe veemarkt, de laatste jaren staat het allemaal stampvol. Van de sjieke dure sleëen in de ene hall tot de wat meer ‘modale’ modellen beneden. Zeker een bezoekje waard net zoals de streek errond, misschien een weekendje in de streek doorbrengen? En als je houdt van gezelligheid, auto’s en de natuur, dan moet je zeker eens proeven van de RetroMeus’Auto in Heudicourt; Wat zeg je, je kent dat niet? Als we ‘Lac de Madine’ zeggen weten de meeste wel waar de klepel hangt. Samen toeven in de zon of onder de schaduw van de bomen, rond het prachtige meer waar het volstaat met een al even mooie collectie oldtimers en de straffe verhalen rijkelijk vloeien.

Dichter bij huis vinden we op 17 juni de Franse Dagen te Baarn, een allegaartje van muziek, workshops, snuisterijen, allemaal in het park van Kasteel Groeneveld te, jawel, Groeneveld. Voor de rest zijn er nog talloze rondritten, barbeceus, technische namiddagen, workshops en babbelavonden.

Je ziet het, je moet er wel op uit met dit mooie weer! Reageren mag heel graag hier.

tekst: demuywo
foto: internet, CitroExpert

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook