Citroën kalender mei 2017


Citroën kalender mei 2017

Mei is traditioneel een drukke maand voor de Citroën liefhebbers, getuige de laattijdige verschijning van de kalender voor deze maand. Maar dat is natuurlijk ook goed nieuws, veel tijd om elkaars auto's te bewonderen en meer nog, een babbeltje te slaan met die mensen die je al veel te lang niet gesproken hebt.

CitroMobile van dit jaar ligt achter ons, net als de Rit over de Schreve met vele DS’en, SM’s en CX’en die Fransch Vlaenderen onveilig hebben gemaakt. Wat ligt er nog in het verschiet, een druk dertiende van de maand bijvoorbeeld. Xantia Club organiseert hun voorjaarsmeeting te Eelde, ieder brengt wat mee om te eten of te drinken, jij je Xantia? Terug in het Westen des Vlaanders wordt voor de twaalfde keer een Citroën rondrit verreden door de vallei van de Lys. Organisatie door Alain Clauw, een bekende naam in die streek… zeker voor 2CV liefhebbers. Wil je liever actief bezig zijn, dan kan je bij ID/DS Club NL gaan sleuetel te Leek, van tien tot zestien uur.

Honger gekregen? Op zeventien mei kan je op het Wassenaarse strand BBQ-en bij de vrienden van TAN Zuid. Daarna kun je misschien de Veendam-Leer-Veendam rally rijden, dé oldtimerrally van het Noorden. Je brein wat meer de kost geven kan je op verschillende momenten van de maand een cursus Eendologie volgen. Als je wil weten waar en wanneer, check de kalender.

DS/SM Club zetten op 21 mei de ‘moederkes’ in het zonnetje op hun moederkesdagrit, al zijn ze dan wel een weekje te laat? Of niet? Op 24 mei start dan Le Citron Pressé, startpunt te Kerkrade, aan de abdij van Rolduc en dan gaat het richting Reims, waar je drie dagen lang kan genieten van je voiture en het navigeren over de Franse wegen. Weet je nog niet wat gedaan, kijk nog maar eens in onze kalender wat er in het Hemelvaartweekend nog allemaal te doen is.

Tips voor de kalender, zend ze maar door naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Tekst en foto: demuywo

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook