CiVer

Citroën kalender oktober 2017


Citroën kalender oktober 2017

We gaan dankzij een tropische storm genaamd Ophelia kunnen genieten van een prachtig weekend, dus het is wel even het moment om te gaan grasduinen in de kalender. Waar kunnen we heen en met welke auto gaan we?

Komend weekend zou je bijvoorbeeld eens naar Frankrijk kunnen rijden, dan heb je er direct ook een mooie rit bij richting Le Bourget, nabij Parijs. In het ‘Parc des expositions’ gaat de jaarlijke AutoMédon door, met dit jaar als thema : Youngtimers’. Gezien de LEZ zones als paddestoelen uit de grond komen, is het wel eens leuk dat een dergelijke grote beurs de ‘oldtimers in wording’ in het zonnetje zet. Als je weer thuis bent kun je dan ook direct een verslagje bezorgen voor de voorpagina op .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) . Diezelfde zaterdag 14 oktober gaat voor de eveneens veertiende keer de 2CV Vintage markt door in Merksplas, een organisatie van 2CV Huppel club. Je bent er welkom van 10h tot ‘ongeveer’ 16h in zaal De Herthoeve te Merksplas dus.

Veel te mooi weer om binnen te zitten of lopen misschien? Wel dan, waarom ga je dan op 21 oktober niet eens een keer één van de oudste en meest intensief bewoonde delen van Nederland gaan verkennen? Misschien wel met een BX? Jaaa, de BX Club Nederland verzamelt er vanaf 10h aan De Gouwe in Oegstgeest. Vanaf 11h30 kan je dan hun ‘Rijnland en de Bollenstreek’-rit verrijden. Geef toe, ‘Bollen’streek, meer moet je toch niet hebben als je zo’n bollenkraam in je garage hebt staan. Voor de rest zijn er nog enkele sleutelmomenten en ook heel wat najaarsritten, afsluitingritten en ‘we mogen weer op stal’ ritten, dus neem zeker eens een kijkje in onze kalender.

Staan er foutjes of tekorten in de kalender, laat het ons zeker weten, zou houden we de nu al zeer volledige kalender verder up-to-date!


Tot een volgende maand en reageren kan hier.


tekst: demuywo
foto; internet

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook