De Citroën kalender van augustus 2017


De Citroën kalender van augustus 2017

De oogstmaand is ook weeral een week geschoven, het is druk op de wegen naar het Zuiden en zo af en toe zit daar ook wel eens ouds tussen. Al zul je met de huidige temperaturen in de vakantielanden misschien liever je airco kunnen gebruiken.

Augustus is de maand van de kampeerweekenden en cursussen, maar ook enkele jaarlijks terugkerende evenementen. Zo is daar bijvoorbeeld in Ruinerwold de Oldtimerdag, reeds voor de 25ste keer één van de evenementen voor regio Drenthe qua oude meuk op wielen. Ook een gekende meeting is het 2CV Grenstreffen op de grens van Nederland met Duitsland, te Haaksbergen. Een kampeerweekend, ja, wat had je gedacht, voor 2cv’s en hun afgeleiden voor een schappelijke 20€. Meer info vind je op onze kalender. Wervik, daarmee zijn we helemaal de grens over naar België, wordt de 20ste augustus omgetoverd tot ‘La Bella Italia’ op en rond de domeinen langs de leieboorden. Auto’s, miniaturen, onderdelen en zelfs de kermis van Wervik stad zelf, ideaal voor een dagje uit met het hele gezin. Het internationale oldtimerevenement zelfs is volledig gratis en in een typische Franse, of Italiaanse sfeer…

Iets wat niet elk jaar terugkomt zijn lustrumevenementen en deze maand vind dat van de CX Club Nederland plaats. Een beetje in de stijl van hun vorige editie is er ook nu weer een kleurententoonstelling, kofferbakverkoop en natuurlijk een toertocht om te rijden en te genieten van je CX. Feesten kan dan ‘s avonds tot in de vroege uurtjes met de bekende CX BreakDance! Deze unieke viering vindt plaats te Chaam in recreatiedomein ‘De Flaasbloek’. Oja, en kind en vrouw kan je misschien meelokken met het zwembad op het domein?

voor het volledige aanbod van deze maand, neem een kijkje op onze kalender. Reageren kan hier.


tekst: demuywo

 

 

© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook