Technisch evenement Amivereniging


Technisch evenement Amivereniging

Traditiegetrouw houdt de Amivereniging in november de technische meeting. Deze meeting luidt dan ook meteen het einde in van het “meetingseizoen” van onze vrienden. Verslaggever ter plaatse is CitroënAzu.

Afgelopen zaterdag was het technische evenement van de Ami Vereniging Nederland dat deze keer werd gehouden in het AVN magazijn in Arkel. Bij aankomst bleek dat de CX en de XM club al bezig waren met de verhuizing van hun magazijn tegenover het magazijn van de AVN. Er is hier altijd al een hoop mooi oud ijzer te zien en dat zal dus in de toekomst nog meer en beter worden. Voor mij in elk geval al de moeite om alleen daarom al wat vaker naar Arkel af te gaan reizen in de toekomst.
Maar zoals gezegd was er dus een technisch evenement. Onder het genot van koffie, kruidnoten en stroopwafels kregen de aanwezigen een zeer interessante lezing van Peter Logcher over het onderstel van onze geliefde Ami. Als voorbeeld diende een nieuw rollend 2cv chassis dat voor de gelegenheid voor de toonbank van het AVN magazijn was neergezet. Hierdoor was duidelijk te zien welke onderdelen er allemaal op zitten en hoe ze werken. Tevens werd uitgelegd hoe diverse onderdelen gemonteerd en gedemonteerd dienen te worden en met welk gereedschap, erg interessant allemaal en bovendien nog eens gezellig ook!

Zie bijgaande fotolink voor een indruk van de middag: foto’s technisch evenement
Reacties kan je in dit topic kwijt.

Tekst en foto’s: CitroënAzu
Redactie: Hogervp

© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook