2CV Club "De Tweecylinder"
erik wijngaarden
> 5000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 5830
Geregistreerd: 27-07-2003

- ID/DS D-Super
Gepost: 06 februari 2005 08:02 PM

 

ALGEMENE VOORWAARDEN:

  1. De contributie voor het clubjaar juni tot en met mei bedraagt € 15,- per clubjaar.
  2. De eerste en tevens laatste aanmaning zal € 22,50 bedragen. Dit om snel betalen aan te moedigen en de goede betalers niet het goedkope lidmaatschapsgeld te hoeven afnemen, omdat andere leden maar moeizaam betalen. De club staat er voorts niet voor in dat N.V.R-verzekeringen los van de club nogmaals administratiekosten berekend voor problemen die voortkomen uit te late betaling door leden van Citroënclub ‘de Tweecylinder’.
  3. Als u lid wordt betaalt u geen inschrijfgeld, maar alleen de contributie van slechts € 15,= per jaar of gedeelte daarvan.
  4. Leden die halverwege het clubjaar lid worden, betalen per collectieve vervaldatum 1 juni opnieuw contributie. Het is voor ons als bestuur niet mogelijk om een voor een ieder persoonlijke vervaldatum te bepalen en/of te controleren.
  5. Als u lid wordt in april of mei dan betaalt u alvast voor het volgende clubjaar. 14 maanden voor de prijs van 12.
  6. Als u na de laatste aanmaning nog niet reageert dan melden wij u af als lid bij de club en bij de verzekering. De premie van uw verzekering wordt in dat geval door N.V.R.-verzekeringen aangepast aan het normale tarief (500 à 1000,= per jaar, dit is afhankelijk van uw leeftijd en/of schadeverleden).
  7. U staat pas bij de club ingeschreven als u zich heeft aangemeld via ons E-mail adres. U bent pas lid als u ook betaald heeft.
  8. U bent dus NIET lid als u alleen maar betaald heeft. U bent dus ook NIET lid als u een bevestiging daarvan ontvangen heeft, maar nog niets betaald heeft. Voor alle duidelijkheid eerst s.v.p de formulieren opsturen, wachten op de bevestiging en dan betalen. Als u eerst een verzekering afsluit bij N.V.R.-verzekeringen dan dient u binnen 4 weken het lidmaatschap voor ‘De Tweecylinder’ in orde te maken.
  9. Het bestuur van de club bestaat uit een bestuur van 4 bestuurrsleden. Het huidige bestuur is bij de oprichting van de vereniging in 1995 voor een termijn van vier jaar benoemd.
  10. Indien het bestuur van mening is dat een lid van de vereniging op welke wijze dan ook schade toebrengt aan de vereniging, heeft het bestuur het recht het betreffende lid uit de vereniging te verwijderen . Ook het niet nakomen van elke redelijke verplichting die een lid heeft ten opzichte van de vereniging kan leiden tot verwijdering uit de vereniging.
  11. Indien daar redelijker wijs aanleiding toe bestaat, behoudt het bestuur zich het recht voor geïnteresseerden in een lidmaatschap dat lidmaatschap te weigeren.
  12. Elk lid van ‘de Tweecylinder’ heeft het recht tot inspraak in de vereniging. Elke vorm van inspraak, onvrede met het beleid, maar ook elke vorm van suggesties en opmerkingen kunnen worden gedaan per E-mail.
  13. Elk lid van de vereniging heeft in beginsel het recht gratis te adverteren op de site en in het clubblad. Het bestuur behoudt zich echter wel het recht voor advertenties aan te passen en/of te verkleinen indien dat hen noodzakelijk lijkt. Tevens kunnen advertenties zonder opgaaf van redenen geweigerd worden. Bedrijven kunnen alleen in overleg met het bestuur adverteren.
  14. Het bestuur van de vereniging gaat ervan uit dat haar leden de privacy van de bestuursleden en die van de medewerkers bij N.V.R.-verzekeringen respecteren en dat haar leden zich uitsluitend tot de club wenden via de telefoonnummers van de club. Dit zijn de nummers 0651-272954 voor administratieve zaken en 0651-358895 voor zaken als informatie over auto’s, onderdelen, techniek, advies bij aan- of verkoop van uw Citroën en vragen over eventuele eenden van leden te koop, zoals die in het databestand van de club vermeld staan.
  15. Met betrekking tot N.V.R.-verzekeringen kunt u zich tijdens kantooruren wenden tot nummer 033-4600000 en/of E-mail.
  16. Ieder verhuizend lid stuurt een adreswijziging naar de Tweecylinder en naar NVR-verzekeringen (ostbus 27 3870 CA Hoevelaken) als u daar een polis heeft.
  17. Als wij tot twee maal onze correspondentie van de PTT terugkrijgen omdat u onvindbaar bent voor de PTT, dan schrappen wij u als lid. Tevens melden wij u als verenigingslid af bij de verzekering.
  18. Indien u uw tweecylinder wilt verkopen of overweegt een nieuwe tweecylinder-Citroën aan te schaffen, dan wordt u verzocht dit te melden. Via deze weg kan de club de mensen die een tweecylinder zoeken of er juist een willen verkopen met elkaar in contact brengen.
  19. Indien U ons belt dan kan dat voor de administratieve zaken op 0651-272954 van maandag tot en met woensdag van 18:00 tot 21:30 en voor vragen over onderdelen, techniek, Eenden, Dyanes, andere tweecylinders. Indien er niemand aanwezig is s.v.p. de voicemail met eigen telefoonnummer en BRUIKBARE boodschap inspreken. Wij verzoeken u met klem niet buiten genoemde tijden te bellen! Tevens kunnen alle vormen van communicatie met betrekking tot de club afgehandeld worden via E-mail.
  20. Indien U bereid bent binnen de vereniging iets te organiseren, te regelen of op enige andere wijze bereid bent iets op U te nemen dan vernemen wij dit graag schriftelijk van U. De club groeit snel en de werkzaamheden om alles in goede banen te gaan leiden nemen snel in aantal toe.
  21. Het bestuur zal er de allergrootste zorg voor dragen dat gegevens van leden, zoals deze zijn opgenomen in het ledenbestand niet in handen van derden terecht komen.
  22. Het bestuur van de vereniging ‘de Tweecylinder’ gaat ervan uit dat bovenstaande clubregels bij de leden bekend zijn.

Wij hopen dat wij op deze manier veel misverstanden voorkomen en wensen u een fijne tijd als lid van Citroënclub ‘de Tweecylinder’ toe.

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook