Kapotte rechterbuitenspiegel zelf vervangen?
Linda G
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 25
Geregistreerd: 02-07-2007

Gepost: 15 oktober 2008 05:18 PM

Hallo allemaal,

Mijn zus heeft gister een ongelukje met haar C3 gehad (iemand had zijn container in het pikke donker half op een onverlichte weg gezet Evil or Very Mad )waardoor haar rechterzijraam en rechterbuitenspiegel en het mechaniek in de buitenspiegel nu kapot is (zij heeft het systeem waar je zelf aan het hendeltje moet draaien om de spiegel in de juiste positie te krijgen).

Mijn vraag is nu:
Ik zag op diverse auto-onderdelensites dat je de buitenspiegels voor een C3 gewoon los kan bestellen. Is het dan ook mogelijk om ze zelf te demonteren/monteren? of moet ze dat echt aan de dealer overlaten?
Ik heb altijd het idee dat je bij de dealer de jackpot betaald want ze hebben er gister al een nieuw spiegelplaatje opgezet (ivm riskeren boete) maar daar vroegen ze volgens mij rond de 50 euro voor terwijl deze spiegelplaatjes voor 7 euro op internet te krijgen zijn Rolling Eyes .

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Profiel  
 
bogaard77
> 25000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 25386
Geregistreerd: 31-07-2003

- Ami 6
- SM 2.7 i.e.
Gepost: 15 oktober 2008 05:29 PM
  [ # 1 ]

De vraag is dan: Hoe handig ben je. Je moet waarschijnlijk een stukje binnenplastic wegpakken en dan zal het zich wel wijzen. Dat plastic zit meestal geclickt en dan kunnen er dingen afbreken..

Zelfbenoemd Citroën Specialist!
Main Entry: bo·gart
Pronunciation: ‘bO-“gärt
Function: verb
1 : BULLY, INTIMIDATE.
2 : to use or consume without sharing. <don’t bogart that joint, pass it over>

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook