Hee hallo!
Thiemo
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 4
Geregistreerd: 05-06-2010

Gepost: 05 juni 2010 08:34 PM

Een goedenavond allemaal!

Bij deze wil ik mij even voorstellen.

Ik ben Thiemo, 19 jaar, woonachtig in de nabije omgeving van Oud-Beijerland (Hoeksche Waard, onder de rook van Rotterdam). Momenteel studeer ik HBO Logistiek en Economie op de Hogeschool Rotterdam en dat bevalt mij opperbest! Very Happy Hobby’s zijn muziek (concerten/festivals bezoeken), wielrennen, tafeltennis en natuurlijk het socialisen met zowel vrienden als tijdens het stappen Wink Werk heb ik ook: ik ben werkzaam als part timer / oproepkracht bij een transportbedrijf als koerier. Binnenkort komt hier ook een stuk planning bij kijken Smile

Mijn autogeschiedenis is kort: ik heb op dit moment een uit Duitsland ingevoerde BMW E30 316i in mijn bezit, welke ook te koop staat. Deze auto zuipt eigenlijk net iets te veel voor een student en daarnaast zit je natuurlijk met de bijbehorende vaste maandlasten. Voor komende zomer hebben we hier een Peugeot 205 Cabrio staan, om straks met het mooie weer lekker zonder dak rond te crossen Smile Echter, hij moet eerst nog ingevoerd worden en helaas is het de factor tijd die dit idee steeds uitsteld.

Aangezien de BMW op dit moment te koop staat, ben ik opzoek naar een ander (voordelig) vervoermiddel. Mijn oog viel hierdoor op een Citroën C1, waar ik nog enkele vragen over heb maar die zijn terug te vinden in het desbetreffende sub-forum. De broer van een maatje van mij heeft de tweelingbroer van de C1, namelijk een Aygo, en is daar zeer te spreken over.

Als er nog vragen zijn, brand gerust los! Very Happy

Profiel  
 
tilanus
> 5000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 5999
Geregistreerd: 03-01-2007

- C4 (2004-heden) berline Image
- C5 X Shine Hybrid 225
Gepost: 05 juni 2010 08:36 PM
  [ # 1 ]

Welkom Thiemo!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook