49 van de 51
« Eerste  < Vorige 47 48 49 50 51 Volgende > 
   
Centraal navigatietopic eMyWay RT6
C4yourself
> 200 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 296
Geregistreerd: 29-06-2007

- DS 4 1.6 THP EGS 155 So Chic
Gepost: 07 mei 2016 08:24 PM
  [ # 721 ]

Raar verhaal..
Heb je de USB drive als FAT geformateerd? Dus geen NTFS.
Niet alle usb sticks willen evengoed werken. Waarom ???? angry red
Probeer anders een andere stick. Wanneer deze te klein is kun je altijd nog kaarten weglaten voor een test.
Ze staan in /data/mappe/ Elke kaart heeft zijn eigen map. 001-022

Zojuist even een test gedaan…..
Ik zet het contact aan. (Bij het daadwerkelijke updaten moet de motor draaien)
Stick erin.
Meteen melding “lijst van kaartendatabase”
Ik selecteer “update”
Krijg de melding “Bezig met identificatie Medium”. USB stick knippert.
Na ongeveer 20 seconden stopt het knipperen en kan ik de landen selecteren.

Profiel  
 
davidm
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 5
Geregistreerd: 05-05-2016

- C4 (2004-heden) 1.6 e-HDI Airdream 110 BMP 6 Exclusive robotbak
Gepost: 07 mei 2016 09:00 PM
  [ # 722 ]

Inderdaad: Usb stick als fat geformatteerd. De kaarten unzipped ( download bestand is zip) op de stick gezet, dan laat ik de moter draaien , eco modus af , dan de stick erin.
Bij mij gebeurt er wel niets automatisch , ik ga dan naar nav, cartografie en update en dan kan ik rechts “upgrade” kiezen, dan krijg ik de melding “bezig met indentificatie medium” usb stick knippert, stopt vrijwel meteen met knipperen en dan verdwijnt de melding “bezig met indentificatie medium” en gebeurt er gewoon niks meer, heb het ook al met 2 verschillende usb sticks geprobeerd. Lukt niet

Profiel  
 
C4yourself
> 200 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 296
Geregistreerd: 29-06-2007

- DS 4 1.6 THP EGS 155 So Chic
Gepost: 07 mei 2016 09:24 PM
  [ # 723 ]

Bij mij gebeurt er wel niets automatisch

Zou wel moeten. zodra je de stick erin steekt moet je de lijst met kaarten krijgen.
Als die er niet zijn, of niet gelezen kunnen worden bereik je met nav en update ook niets.
Ik ga er van uit dat je een RT6 hebt.
Ten overvloede een screenshot van de files.

Afbeelding Bijlagen
Naamloos.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien
Profiel  
 
davidm
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 5
Geregistreerd: 05-05-2016

- C4 (2004-heden) 1.6 e-HDI Airdream 110 BMP 6 Exclusive robotbak
Gepost: 07 mei 2016 10:17 PM
  [ # 724 ]

bij mij komen de meeste files overeen met de uwe, kan geen printscreen toevoegen, plaatjes mogen niet groter zijn dan 800x600 pixels blijkbaar..

Profiel  
 
C4yourself
> 200 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 296
Geregistreerd: 29-06-2007

- DS 4 1.6 THP EGS 155 So Chic
Gepost: 08 mei 2016 03:13 PM
  [ # 725 ]
davidm schreef:

bij mij komen de meeste files overeen met de uwe

Klopt, mijn fout. Dat hij wat anders is, komt door de 2015 versie. red face
Hieronder de 2016-1 uitgave.
Misschien dat de dealer je verder kan helpen.
Succes.

Afbeelding Bijlagen
Naamloos.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien
Profiel  
 
Soundwave
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 1
Geregistreerd: 09-06-2016

Gepost: 09 juni 2016 02:49 PM
  [ # 726 ]

Hallo allemaal,

Ik heb begin dit jaar een 2e hands DS4 gekocht uit 2011. Deze kwam met het (e)MyWay systeem en Denon hifi set. Superblij met deze prachtige auto, maar helaas begon de elektronische ellende al bij het wegrijden bij de dealer. Plotseling was er geen geluid meer aan 1 kant toen we bijna thuis waren en een dag later hield al het geluid ermee op. Er zat nog garantie op dus meteen weer naar de dealer. Updaten, dingen controleren, etc. Mocht niet baten, toen de radio nav set naar Frankrijk gestuurd, maar geen probleem gevonden, toen een nieuwe versterker erin geplaatst, nog steeds niets. Citroen heeft toen gevraagd of de dealer dan maar gewoon de hele auto wilde strippen en elke kabel nalopen en toen eindelijk gefixt. Joepie! Ik had ineens prima geluid en een werkende radio en nav.systeem (ook al vind ik die dingen verder waardeloos vergeleken met wat je telefoon kan, maar goed).

Nu begon 2 weken geleden plotseling af en toe het systeem een melding te tonen “Plaats navigatie cd” en vervolgens bleef de kaart hangen. Dit begon steeds iets vaker te gebeuren tot sinds gisteren het ineens zo erg is dat het hele systeem steeds na 2 minuten uitvalt en reset (dus ook de radio) Het geluid kan ik niet standaard uitzetten, dus het betekent dat ik tijdens het rijden steeds 2 minuten geluid hoor, dan 2 minuten niks, enz, enz, enz. Om compleet gestoord van te worden, helemaal als je bedenkt dat ik over een paar weken naar zuid-Frankrijk moet rijden.

Iemand die dit bekend voorkomt? Hoe is het toch mogelijk dat zoiets als dit verschijnselen vertoont alsof je met iets mechanisch te maken hebt dat oud wordt en slijtage heeft? Je zou bij elektrische hardware of software problemen dan toch op zijn minst verwachten dat het van de 1 op de andere dag meteen kapot is?

Ik ben al door flink wat pagina’s gaan zoeken en bladeren, maar kwam dit nog niet zo tegen, toch hoop ik dat er mss iemand is die een tip heeft. Is er bijvoorbeeld iets van een hard-reset mogelijk?
Groeten,

Pieter

Profiel  
 
C4yourself
> 200 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 296
Geregistreerd: 29-06-2007

- DS 4 1.6 THP EGS 155 So Chic
Gepost: 11 juni 2016 12:07 PM
  [ # 727 ]

Op de navigatie Update CD staan een heleboel (kaart)mappen.
Map 001 tm 012 wijzen zich vanzelf… Italy / France / Spain enz. enz.

Maar de mappen:
013 Middel Euprope
020 Soutern Eastern Europe
021 North East Europe
022 North West Eastern Europe
welke landen zitten daar in?

Ik wil Tjechie updaten, maar heb geen zin on uren te updaten. sleepy

Profiel  
 
C4yourself
> 200 berichten
RankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 296
Geregistreerd: 29-06-2007

- DS 4 1.6 THP EGS 155 So Chic
Gepost: 12 juni 2016 02:53 PM
  [ # 728 ]

Inmiddels gevonden:
001 Italy
002 France
003 Spain Portugal
004 Benelux
005 United Kingdom
006 Scandinavia
012 Germany
013 Central Europe (Switzerland, Austria, Liechtenstein, Northern Italy)
020 Eastern Europe South (Croatia, Bulgaria, Romania, Greece, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Albania, Serbia, Montenegro)
021 Eastern Europe North East (Lithuania, Latvia, Estonia, Belarus, Ukraine)
022 Eastern Europe North West (Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Slovenia)

Profiel  
 
mmaresch
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 6
Geregistreerd: 06-05-2016

Gepost: 22 juni 2016 06:52 PM
  [ # 729 ]

Hallo,

Ik heb in mijn DS5 (Sport Tres Chic 200pK 2012) een mogelijkheid om via Bluetooth muziek van mijn Android Galaxy S4 af te spelen maar ik zie helaas geen mogelijkheid om de lijst met nummers te zien op het display van de auto. Wel kan ik met het rechterdraaiwieltje op het stuur doorspeolen naar een volgend of vorig nummer. Is er misschien een SW update nodig om volledige control over de BT afspeellijst te krijgen?

Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank voor jullie reacties,

Marcel Maresch

Profiel  
 
mmaresch
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 6
Geregistreerd: 06-05-2016

Gepost: 22 juni 2016 06:55 PM
  [ # 730 ]

Hallo,

Ik heb in mijn DS5 (Sport Tres Chic 200pK 2012) een mogelijkheid om via Bluetooth mijn Android Galaxy S4 te koppelen om handsfree te kunnen bellen. Ik ben echter nog geen mogelijkheid tegengekomen om in de lange lijst van contacten te kunnen zoeken op naam bijv. om iemand te kunnen bellen. Dit zou er toch in moeten zitten?

Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank voor jullie reacties,

Marcel Maresch

Profiel  
 
ChUcKiE
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 64
Geregistreerd: 12-08-2013

Gepost: 25 juni 2016 08:52 PM
  [ # 731 ]
davidm schreef:

Ik ga dan naar nav, cartografie en update en dan kan ik rechts “upgrade” kiezen,

Misschien stomme vraag maar hoe selecteer ik ” Upgrade” ??

En nog een vraag, hoe upgrade ik de firmware van 2.70 naar 2.86b? Gaat dat via hetzelfde pakket?

Profiel  
 
ChUcKiE
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 64
Geregistreerd: 12-08-2013

Gepost: 25 juni 2016 09:59 PM
  [ # 732 ]

Ondertussen ben ik erachter hoe ik Upgrade kan kiezen, logisch natuurlijk, maar wist niet dat ik met de draaiknop ook naar links/rechts en boven/onder kon navigeren.

Profiel  
 
ChUcKiE
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 64
Geregistreerd: 12-08-2013

Gepost: 30 juni 2016 10:49 PM
  [ # 733 ]
foryou schreef:

Ik heb als eerste de firmware geupdate, van fabrieksversie naar 2.86b. Dat is gelukt het systeem geeft netjes weer dat hij draait op 2.86.

Kan iemand mij vertellen (mag dat hier?) hoe ik zelf de firmware kan upgraden? Waar haal ik de upgrade vandaan?

Profiel  
 
Darksens
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 17
Geregistreerd: 12-03-2016

Gepost: 15 juli 2016 06:55 PM
  [ # 734 ]

Ik heb te horen gekregen van Citroen NL dat er gratis updates beschikbaar zijn als je aan een aantal criteria voldoet. De volgende melding kreeg ik;
Met Mapcare van Here krijgen:
- Alle berijders van een nieuw gekochte auto met een DAM/productienummer na 1/7/2015 (DAM/OPR14114)
- met een SMEG of RT6 navigatie systeem
- gedurende een periode van 5 jaar na 1e registratie recht op 2 updates per jaar.

Lijkt me best een interessante aanbieding. Navraag bij mijn dealer bevestigde dit verhaal. Doe er je voordeel mee.

Profiel  
 
foryou
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 7
Geregistreerd: 26-05-2015

Gepost: 21 oktober 2016 08:52 PM
  [ # 735 ]
ChUcKiE schreef:
foryou schreef:

Ik heb als eerste de firmware geupdate, van fabrieksversie naar 2.86b. Dat is gelukt het systeem geeft netjes weer dat hij draait op 2.86.

Kan iemand mij vertellen (mag dat hier?) hoe ik zelf de firmware kan upgraden? Waar haal ik de upgrade vandaan?

Google eens een beetje op zoiets als.. RT6 2.86 SW

Profiel  
 
 
49 van de 51
« Eerste  < Vorige 47 48 49 50 51 Volgende > 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook