9 van de 9
« Eerste  < Vorige 7 8 9
   
WRC-nieuws van Citroën
RensKorevaar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17280
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 10 maart 2017 10:50 AM
  [ # 121 ]

De eerste proeven van de WRC-rally Mexico zijn in het centrum van Mexico-stad verreden. Kris Meeke is tweede in de tussenstand.

bron: persbericht Citroën Media Center

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
RitjeC3
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 99
Geregistreerd: 03-06-2004

Gepost: 12 maart 2017 09:48 PM
  [ # 122 ]

En uiteindelijk ook gewonnen !

Afbeelding Bijlagen
2017-03_WRC_Mexico.PNG
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien

Rittensport is een prachtige hobby.

Profiel  
 
Penny Lane
> 9000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 9754
Geregistreerd: 06-05-2007

- ID/DS DS23 Pallas Mechanique
- Xantia TD SX
- Berlingo MultiSpace 1.6 16v
- Xantia 1.8i 16v Pallas Break
Gepost: 22 mei 2017 12:15 AM
  [ # 123 ]

Rallye de Portugal: Craig Breen eindigt op P5

De laatste stage van de Rallye de Portugal had geen invloed meer op de eindstand: Craig Breen en Scott Martin eindigden als hoogst genoteerde Citroën equipe op de vijfde plaats. Daarmee hebben ze hun doelstelling om een plaats in de top vijf vast te houden gehaald.


foto: FIA World Rally

De teams van Stéphane Lefebvre en Gabin Moreau, Khalid Al Qassimi en Chris Patterson en Kris Meeke en Paul Nagle waren meer geïteresseerd in het uitbreiden van hun ervaring met de C3 WRC en het verzamelen van data ten behoeve van de ontwikkeling van strategie, team en voertuig. Tijdens de ochtendproeven was Kris Meeke de snelste Citroën-piloot met een tweede tijd op Montim (SS18). Stéphane Lefebvre, die als vierde de baan op mocht, kreeg te maken met losgewerkt grint en moest continu op zoek naar grip. Geplaagd door dezelfde problemen maakte Al Qasssimi een spectaculaire sprong, waarna hij zijn C3 nog net uit een greppel wist te rijden om alsnog de finish te halen.

Met de huidige eindstand meegerekend ligt het team Breen/Martin zevende in het kampioenschap. Breen zegt blijkbaar een abonnement op de vijfde plek te hebben dit seizoen: “We hoorden vrijdag bij de snelsten en hadden zeer waarschijnlijk kunnen leiden als we niet een demper hadden gebroken op een rots tijdens SS7. De twee dagen daarna hadden we meer moeite om de leiders bij te houden. Ik denk dat er verschillende factoren bij kwamen kijken, maar dat het vooral lag aan mijn gebrek aan kennis van het parcours en aan onze startpositie, die niet erg goed was. We blijven eraan werken en doen ons best om in Sardinië beter te presteren”.

Bron: persbericht Citroën Media Center

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
9 van de 9
« Eerste  < Vorige 7 8 9
 
© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook