DS4 op Autorai
hogervp
> 8000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 8156
Geregistreerd: 15-08-2004

- Ami Super
- C3 1.4 Exclusive automaat
- C5 Tourer2.0 HDi FAP
Gepost: 23 maart 2011 10:42 PM

Citroën pakt uit op de komende Autorai. Zoals we onlangs melden dat de conceptcar Survolt te zien is, presenteert Citroën op de RAI 2011 ook de DS4. Een kennismaking voor het grote publiek.

DS4
De DS4 heeft op internet al een prima start mogen meemaken, want onlangs is deze nieuwkomer al in de prijzen gevallen. De nieuwe DS 4 is namelijk gekroond tot mooiste auto van het jaar via een internetverkiezing, waarbij 60.000 stemmen uit liefst 64 landen de DS4 hebben verkozen tot de mooiste auto. Een mooie waardering dat veel belooft voor dit model.
Ook de “4”  uit de DS serie valt op door een prachtig design en gebruik van mooie materialen en is met veel oog voor detail in elkaar gezet. In Nederland zal de DS4 onder andere voorzien worden van de nieuwe handgeschakelde THP 200 pk motor en de e-HDi 110 pk motor met 20% bijtelling. De Citroën DS4 zal ook verkrijgbaar zijn met het groene Airdreamlabel van Citroën. Voor wie er nog niet zo bekend mee is, de benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu.
Meer zien èn horen over de DS4, kijk dan eens op het speciale Youtube kanaal van ons merk. http://www.youtube.com/theofficialcitroen

Iemand nog doneren?

Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2023 | adverteren
Facebook