De voorpagina is voorpaginanieuws
Gepost: 16 mei 2011 12:44 AM

voorpagina

De oplettende forumbezoeker zal het al gemerkt hebben, sinds maart van dit jaar heeft de berichtgeving op de voorpagina nieuw elan gekregen. Een vers redactieteam en een flinke dosis goede moed zorgen er voor dat we meerdere malen per week een vers voorpagina-artikel tot ons kunnen nemen.

Herinnert u zich die groene auto op de voorpagina nog? Hij heeft er zo lang gestaan, dat de meesten niet eens meer weten waar dat artikel over ging. Het was dan ook niet meer dan terecht dat er hier vragen over kwamen. Als een artikel maandenlang op de voorpagina staat is het echt geen nieuws meer. Dat moest anders, dat kon anders en inmiddels is het ook anders. Er is een nieuw redactieteam samengesteld, we hebben een doel voor ogen en de samenwerking met onder andere de communicatie-afdeling van Citroen Nederland is nieuw leven ingeblazen.

Nu we even bezig zijn willen we natuurlijk graag weten hoe goed ons ‘werk’ gelezen wordt. Komt u het forum nog binnen via de voorpagina? Heeft u al ontdekt dat de nieuwsvoorziening weer lekker op gang gekomen is? Kortom het redactieteam is op zoek naar een beetje feedback. Daarom hebben we voor een keer het halve forum volgespamd met ditzelfde verhaal, zodat het niemand kan ontgaan. Zelfs in uw mailbox kunt u dit artikel terugvinden. Over een paar dagen voegen wij alle reacties samen in een groot topic en we hopen daar natuurlijk erg veel werk aan te hebben.

Dus, heeft u van in het begin onze inspanningen gevolgd, hoort u het nu voor het eerst, vindt u het prachtig of juist dat het helemaal anders moet, laat het ons weten. Suggesties, vragen en wensen? Laat ze ons horen! Het is een hele klus om elke week weer een interessante invulling te geven aan het nieuws op de voorpagina, dus help ons om het beter te maken en vooral, kom weer eens binnen langs de voordeur en geniet van wat wij u voorschotelen. Alvast veel leesplezier toegewenst.

Patrick, Rens en Marc

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook