DS World Paris
2d
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 7500
Geregistreerd: 30-11-2005

- C4 (2004-heden) Cactus PureTech 110 Shine EAT6
Gepost: 27 november 2013 07:45 PM

van de voorpagina

DS World nu ook in Parijs

Op 27 november 2013 laat Citroën ons kennismaken met zijn nieuwe paradepaardje: DS World Paris. Deze showroom is een wereld op zich, waar naast verkoop en expositie van de modellen ook de geschiedenis van de DS-lijn aan bod komt. En dit op 33 rue François 1er, in het hartje van de Parijse ‘Triangle d’Or’ en dichtbij de avenue des Champs-Elysées.

Citroën liet zich bij de DS-lijn inspireren door het beste op het gebied van de Franse luxe en daar hoort een passende, emblematische locatie bij in de Parijse hoofdstad. Achter een monumentale art-decogevel gaan drie verdiepingen vol ervaringen schuil, waar de modellen, het talent en de erfenis van DS in de schijnwerpers worden gezet. Deze showroom van de DS-lijn is uniek in Europa en vormt een extra verleidingstroef voor Citroën. Het is ook een verkooppunt dat de ambitie koestert om nieuwe klanten aan te trekken door exclusieve en gepersonaliseerde diensten op maat aan te bieden én door de mooiste modellen van de lijn voor te stellen. Dit is wereldwijd de tweede locatie die in het teken staat van het DS-universum, na die van Shanghai die in maart 2013 de deuren opende.

De roem van DS begint met de Citroën DS die in oktober 1955 gelanceerd werd tijdens de autosalon in het Grand Palais. Zijn design en technologie zetten het automobiellandschap uit die tijd op zijn kop. Het erfgoed van de DS-lijn wordt getoond op de eerste verdieping van DS World Paris. Alle nieuwsgierige en gepassioneerde bezoekers kunnen hier het historische succesverhaal van de DS van Citroën ontdekken. Het begint met een bijzondere Citroën DS 19 uit 1956.

Het verhaal gaat in het heden verder met de Citroën DS3, DS3 Cabrio, DS4 en DS5, die de DS-lijn vormen en die zich laat inspireren door de cultuur van de Franse luxe. De mooiste modellen van de DS-lijn zullen het hele jaar door te zien zijn. Voor de opening kunnen de bezoekers een model ontdekken van de exclusieve editie DS3 DS World Paris en ook de jongste telg van de DS-lijn: de Citroën DS3 Cabrio. Op de onderste verdieping worden de Citroën DS4 en DS5 voorgesteld met een “Faubourg Addict” afwerking die de DS-signatuur volledig tot zijn recht laat komen. De toekomst van de lijn wordt geïllustreerd met de concept car Wild Rubis.

In DS World Paris krijgen klanten persoonlijk advies en worden specifieke diensten aangeboden, zoals de levering van hun nieuwe auto aan huis (voor het gebied Parijs en omstreken) of het ophalen van hun auto voor onderhoud. Alle DS-klanten kunnen ook profiteren van diverse services gedurende een jaar en ontvangen uitnodigingen voor speciale evenementen via de club Citroën DS Privilège. Zo kun je Parijs bezoeken aan boord van een originele Citroën DS 23 met chauffeur, of dit legendarische model huren.

“DS World Paris is een plek die volledig in het teken staat van de essentie van DS, namelijk een visie op Franse luxe. Elk detail, elke ruimte werd bedacht en ontworpen zoals bij een haute couture-collectie”, aldus Julien Faux, directeur van DS World Paris. Het evenwicht tussen de kleuren, het licht en de lijnen werd zorgvuldig uitgewerkt om zachtheid en rust te brengen, een harmonie om de tentoongestelde auto’s nog beter tot hun recht te laten komen. Verfijning is er ook in de keuze van het meubilair, met de presentatie van de Sofa DS die werd ontworpen door de DS-designer van Citroën. Er werd bijzondere aandacht geschonken aan de keuze van de materialen. De DS-signatuur is terug te vinden op de muren die deels gelakt zijn en deels herinneren aan lederen bekleding. Een muur stelt ook de soorten leder en het gereedschap voor die gebruikt werden voor de modellen uit de DS-lijn. Een perfecte illustratie van de knowhow van Citroën op dit gebied.

In DS World Paris is ook een subtiele geur waar te nemen die rond de bezoeker hangt wanneer hij naar binnen stapt. Scentys, expert in parfumverspreiding, ontwierp met Antoine Lie, een beroemd parfumeur, een uitzonderlijke geur die volop de DS-atmosfeer uitstraalt. Een combinatie van gember en kardemom, irispoeder en transparante muskus, op een achtergrond van cederhout uit China en vetiverwortel uit Haïti. “Cousu Mots” is de naam van de high fashion achtergrondmuziek die speciaal voor DS World Paris werd ontwikkeld door Sixième Son. Het DS-geluid is “een geluid dat je als het ware kunt aanraken”. Een mix die het midden houdt tussen jazz en klassieke tijdloze nummers - een knappe mix van elektro en experimentele muziek - en uitnodigt om te genieten van een loungeachtige sfeer. De soundtrack bevat ook jingles, geluidseffecten en interviews met beroemdheden die Citroën rijden. Plezier verzekerd bij het achterhalen van de stemmen van mensen die al te zien waren in reclamespotjes van Citroën DS.

Al met al een leuke en bezienswaardige bestemming om eens langs te gaan wanneer je weer eens in Parijs mocht verzeilen!

bron: persbericht Citroën Nederland, redactie: 2d

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
Kunstenvliegwerk
> 900 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 945
Geregistreerd: 23-07-2008

- CX 25 prestige automatic
- Ami 6 club break
- ZX 1.4i break
Gepost: 25 december 2013 06:02 PM
  [ # 1 ]

van de voorpagina

Raar haar

Eind november opende Citroën op een steenworp afstand van haar Flagship Store C-42 aan de Champs-Élysées een aparte showroom voor de DS-lijn. De combinatie van winkel, tentoonstellingsruimte en DS-museum is bedoeld om de creativiteit van het merk te benadrukken. Ook door kunstenaars zich te laten inspireren door de DS-lijn.

DS World Paris moet de bezoeker ervan overtuigen dat er een directe lijn loopt van de legendarische Déesse uit 1955 naar de DS3 (DS zou nu staan voor Different Spirit) uit 2009. Onzin natuurlijk. Toen de laatste DS in 1975 van de band rolde had Citroën, met de oliecrisis en de overname door Peugeot, wel wat anders aan z’n hoofd dan het ophippen van bestaande modellen teneinde meer architecten en snelle reclamejongens aan de Citroën te krijgen. Bovendien bestond SAAB toen nog. Nee, in werkelijkheid is het voortbestaan van de Déesse en haar iconische status mede te danken aan vele liefhebbers die met maagkramp van de moedeloosheid en de investering van grote sommen gelds The Real Thing tot op vandaag op de weg houden. Ons merk, dat er prat op gaat geen retromodel te bouwen, pakt na meer dan 30 jaar graag een nieuwe DS-draad uit PR-overwegingen op. Slim.

DS World is echter op vele fronten wel degelijk uniek. Het streeft ernaar ver boven de gemiddelde showroom uit te stijgen en alle zintuigen aan bod te laten komen. Zo is er een op maat bestelde kroonluchter aangebracht van bijna vier meter hoog. Het Citroën styling centrum heeft zelfs een DS sofa ontworpen en gepresenteerd op de jaarlijkse prestigieuze interieurbeurs in Milaan. Vooralsnog is alleen het prototype te bewonderen in DS World. Een auto uit de DS reeks is niet zomaar een auto, is de boodschap, het is een levensstijl. Waar hebben we dat eerder gehoord?

Behalve aan verkoop, tentoonstelling en geschiedenis er ook “plaats voor experiment en emotie”, en is het een “avant-garde venue, één met de creatieve gemeenschap”. Dat is het soort artistiek jargon waarvan iedereen wel een beetje aanvoelt welke kant het op zou kunnen gaan, maar niemand flauw benul heeft wat er nu eigenlijk staat. Gelukkig voegt Citroën de daad bij het woord door haar eerste ‘artist in residence’ uit te nodigen. Dat is een kunstenaar die zich voor bepaalde tijd, in dit geval twee maanden, vestigt op een specifieke locatie en zich daardoor laat inspireren. De eerste artist in residence in DS World is haarkunstenaar Charlie le Mindu.

Le Mindu is geen kleine jongen in de wereld van mode, design en glamour. Hij geldt als het enfant-terrible in zijn genre, en was onder andere verantwoordelijk voor de outfits en kapsels van Lady Gaga en het theatergezelschap Cirque du Soleil in Las Vegas. De kunstenaar werkt vooral voor het podium en zijn creaties zijn dan ook zelden echt draagbaar. Ook heel tijdelijk natuurlijk, en daarom is Le Mindu juist zo iemand die je zijn kunsten wilt laten tonen op een specifieke lokatie. Bovendien is Le Mindu extravagant, of om in de gebruikelijke terminologie te blijven: Hot.

De kunstenaar beperkt zich niet tot alleen mode. Tot zijn meest recente werk behoort ook de cover van Brigitte Fontaine’s single, “Crazy Horse” en het ontwerp van de etalage van het chique warenhuis Lafayette. Het meeste opzien baart hij echter steevast op de catwalk. In Londen liet hij vorig jaar zijn modellen geheel naakt optreden omdat – aldus de kunstenaar – kleding maar zou afleiden van zijn haarcreaties. We hebben niet kunnen achterhalen of deze handelwijze het beoogde effect heeft gesorteerd. Over DS World Paris liet Charlie le Mindu zich opgetogen uit: “DS World is een ideale, uitdagende en ongebruikelijke setting”, aldus de kunstenaar. “Een setting voor mijn Godinnen (knipoog!), die de verpersoonlijking zijn van sterke en verleidelijke vrouwen.” Dat belooft wat!

Tentoonstelling “Stronger” van 21 januari tot 20 maart 2014
DS World Paris - 33 rue François 1er, Paris 8ème
Maandag t/m zaterdag 10:00u tot 19:30u. Toegang gratis

tekst: Kunstenvliegwerk, foto: Citroën Communication

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17335
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 19 maart 2015 12:32 PM
  [ # 2 ]

Swarovski in DS World

Vanaf 21 maart 2015 verwelkomt DS World Paris het huis Swarovski rond de Divine DS, de concept car die is verfraaid met de beroemde kristallen. In DS World Paris worden ook de sieraden van Nathalie Colin, artistiek directrice van het merk Swarovski, gepresenteerd naast de nieuwste creaties van DS die enkele weken geleden werden onthuld op het Internationale Autosalon van Genève: de nieuwe DS 5 en de DS 21 Pallas ‘modeljaar 2015’. Deze tentoonstelling duurt tot 10 mei.

bron: persbericht DS Belux

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17335
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 22 mei 2015 12:52 PM
  [ # 3 ]

60 Jaar DS

Ook DS World Paris viert de zestigste verjaardag van de Citroën DS. Tot en met 10 juni staan er twee bijzondere exemplaren. Naast het laatste privévoertuig van President De Gaulle, een zwarte DS 21 Pallas uit 1969, vind je er de goudkleurige DS 19 cabriolet “La Croisette” uit 1960 van komiek Fernand Reynaud.

bron: DS Presse

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17335
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 09 november 2015 11:56 PM
  [ # 4 ]

Kerstcadeaus in DS World

DS World Paris op nummer 33 in de rue François 1er viert ook in het winterseizoen de zestigjarige DS. Zo kun je er de eigen uitgave “DS - toujours d’avant-garde” voor €39 kopen. Voor dezelfde prijs kun je ook een miniatuur in 1:43 van een witte DS 23 Pallas bemachtigen.

DS is “luxe à la française” en DS World bevindt zich in het “triangle d’or”. De Kerstman kan er dus ook zeer verfijnde geschenken inkopen. Hij (of zij!) vindt er autohandschoenen in tweekleurig schapenleer voor €180 (dames) of €200 (heren). Een edelstalen herenhorloge “DS Spirit” met lederen band, stopwatch en automatisch mechanisme is waterdicht tot 50 meter en kost €253. Nog exclusiever is de zwarte kalfslederen tas “DS 48H” met gepolijst aluminium sluitwerk en karmijnrode voering. Die kun je voor €750 onder de boom leggen.

Er zullen weinig forumers zijn die speciaal voor DS World naar Parijs reizen, maar een bezoek is prima te combineren met een stedentrip. Parijs in adventssfeer dat is lichtstad in het kwadraat. Heeft jouw kerstman of -vrouw, al dan niet na subtiel aandringen, in DS World flink toegeslagen, dan kun je hem of haar bedanken met een stadsrondrit in een DS. Je kunt bij DS World instappen in een DS 21 met chauffeur. Die kan jouw kerstman- of vrouw, jouzelf en eventueel nog een of twee andere passagiers de mooiste plekjes van de stad laten zien. Een ronde van anderhalf uur kost €240, een van vier uur kost €400. Die dertiende maand moet toch ergens aan uitgegeven worden…

bron: persbericht DS Presse

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17335
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 10 februari 2016 05:08 PM
  [ # 5 ]

van de voorpagina

Weerzien in DS World

Terwijl C42 “Citroën (re-)mix” presenteert, bezoeken wij enkele honderden meters verder opniew DS World. Midden in de Triangle d’Or is dit een stijlvolle oase van rust. Je kunt er DS ruiken, de fijne materialen voelen, naar historische wortels speuren, maar ook en vooral het DS-gamma beleven.

Bij binnenkomst in DS World valt allereerst op hoe donker het daar is. De ogen hebben even tijd nodig om zich aan te passen voordat ze waarnemen dat de lichtverhoudingen bewust gecreëerd zijn (de moderne variant van de kroonluchter brandt weldegelijk) om de atmosfeer van een lounge op te roepen. Het DS-parfum is er net iets te nadrukkelijk aanwezig.

Word je in C42 opgewacht door een beveiligingsbullebak, zo verschijnt in DS World discreet een verzorgd geklede medewerker die even voorkomend als duidelijk verklaart wat je hier mag verwachten. Naast historische DS-modellen en tijdelijke tentoonstellingen is dat ook het actuele gamma, want DS World heeft een verkoopfunctie. Voor de bezoeker is dat aangenaam, want dat verklaart de voorkomendheid.

Op de begane grond staan een DS 4 en een DS 5, pardon een new DS 4 en een new DS 5, want natuurlijk hebben de hier getoonde exemplaren de chevrons gedecideerd van zich afgeschud en staan ze als echte DS’en te glanzen. Iedere keer wanneer ik een DS 4 van zo dichtbij zie, bevallen zijn vormen me en vind ik het jammer dat hij de kopers niet zo weet te overtuigen.

In het souterrain (in deze ambiance kun je het woord kelder natuurlijk niet bezigen) staat de new DS 3 temidden van de opstelling die de ambachtelijke kwaliteiten van DS moet bewijzen, met name op het gebied van lederbewerking. De foto’s van de persintroductie in het Louvre lieten al goed zien dat het front er dynamischer en zelfverzekerder op geworden is. Pas wanneer je zelf oog in oog met de new DS 3 staat en de DS Wings kunt aanraken, wordt duidelijk dat het front ook harmonieus is. Het blijkt veel gladder te zijn dan de eerste persfoto’s deden vermoeden.

De bovenverdieping is gewijd aan de historische wortels van het jonge merk DS. Die wortels worden tastbaar gemaakt in een DS 19 coupé “Le Paris”. Deze Chapron-creatie is zeer zeldzaam, want slechts negen maal gebouwd. Daarvan waren zeven ID’s en dus maar twee DS’en. Klassiekerhandelaars misbruiken het woord patina graag om een afgeleefde auto mooier voor te stellen dan hij is, maar deze heeft echt patina: nauwelijks zichtbare bewijzen dat dit automobiel een geschiedenis met zich meedraagt die hem mooier maken dan een perfect gerestaureerd exemplaar.

Het savoir-faire en de luxe à la française die DS wil uitstralen, worden ondersteund door een tijdelijke tentoonstelling van het Maison Fabre, een manufactuur van handschoenen die zowel prêt-à-porter alsook maatwerk levert. Speciaal voor DS is een gelimiteerde serie autohandschoenen voor dames en heren gemaakt die precies bij het lederen DS-interieur passen. Wie zijn DS niet alleen als vervoermiddel ziet, maar ook als uitdrukking van zijn levensstijl, spoede zich naar 33 rue François 1er, Paris VIII, want de oorspronkelijk bekendgemaakte einddatum van deze tentoonstelling is reeds lang verstreken.

Een indruk in bewegende beelden verkrijg je hier.

tekst en foto’s: RensKorevaar

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17335
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 14 mei 2016 03:01 AM
  [ # 6 ]

DS Automobiles en Givenchy Le MakeUp hebben samen de DS 3 Givenchy Le MakeUp gecreëerd. Alle informatie over de uitrusting en de prijzen vind je hier.

Deze gelimiteerde versie van de DS 3 is in DS World Paris onthuld en is daar ook te bezichtigen, tezamen met een tijdelijke tentoonstelling over Givenchy Le MakeUp.

bron: persbericht DS Belux

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17335
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 06 juni 2016 09:45 AM
  [ # 7 ]

Michel Vaillant in DS World

Van 10 juni tot 3 september 2016 vind je in DS World Paris de tentoonstelling “DS and Vaillante, two French brands”. In de vitrines zal van alles te zien zijn over Michel Vaillant. Er staat niet alleen een historische DS, het model waarin Michel Vaillant zijn racecarrière begonnen is, maar ook een DSV01, de auto waarmee het DS Virgin Racing Team strijdt om het kampioenschap Formule E van de FIA. Die auto en dat kampioenschap spelen grote rollen in het nieuwe album van Michel Vaillant: Renaissance. Dat ligt vanaf 17 juni in de (internet-)winkels, maar is van 10 tot 17 juni exclusief in DS World Paris verkrijgbaar.

bron: DS Presse

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
Rougefurio
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2462
Geregistreerd: 03-07-2007

Gepost: 06 juni 2016 10:08 AM
  [ # 8 ]

Goedemorgen, klopt die “e” in “Vaillante” in de eerste regel?

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17335
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 06 juni 2016 10:13 AM
  [ # 9 ]

Op https://fr.wikipedia.org/wiki/Michel_Vaillant staat het zo: “Michel Vaillant est un pilote automobile français, courant pour l’écurie de la marque créée par son père : Vaillante.”

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
Rougefurio
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2462
Geregistreerd: 03-07-2007

Gepost: 06 juni 2016 10:18 AM
  [ # 10 ]

Alors je n’ai rien dit.

Profiel  
 
GWHENDRIKS2
> 5000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 5444
Geregistreerd: 01-07-2007

- BX 1.9 Digit
- 2CV 6 Charleston
Gepost: 10 juni 2016 11:44 PM
  [ # 11 ]

Hier een linkje met meer info over DS en Vaillante.  2 Franse automerken, realiteit en fictie komen elkaar tegen in de hedendaagse wereld.

http://int-media.driveds.com/en/ds-international/ds-world-paris/ds-brand-presents-new-exhibition-ds-world-paris-‘ds-vaillante-two

Profiel  
 
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17335
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 10 juni 2016 11:44 PM
  [ # 12 ]

Zoals Citroën en DS hier hun forum hebben, hebben Vaillant en Vaillante ook hun forum. Daarop staat een fotoverslag van de expositie: klik!

Dank voor de tip, GWHENDRIKS2!

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
Rougefurio
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2462
Geregistreerd: 03-07-2007

Gepost: 11 juni 2016 09:42 AM
  [ # 13 ]

Het is al eerder opgemerkt, meen ik: als DS zo graag een zelfstandig merk wil zijn, zou het niet zo moeten leunen op het roemrijke Citroën-verleden en had het na de afsplitsing beter een écht nieuwe naam kunnen kiezen.

Profiel  
 
GWHENDRIKS2
> 5000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 5444
Geregistreerd: 01-07-2007

- BX 1.9 Digit
- 2CV 6 Charleston
Gepost: 12 juni 2016 12:07 AM
  [ # 14 ]
Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2022 | adverteren
Facebook