Kampeerweekend, Landhorst, 20-22 juni 2014
MaartenH
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2953
Geregistreerd: 04-11-2006

- C35 2.0 benzine
Gepost: 01 januari 2014 05:20 PM

Kampeerweekend 20 juni t/m 22 juni!

Vorig jaar bestond het Citroen-forum 10 jaar, dit hebben we gevierd met een kampeerweekend. We hebben het zo gezellig gehad dat we dachten; Dat gaan we gewoon weer doen.

Vanaf vrijdagmiddag 20 juni tot en met zondag 22 juni verhuist het “cifo-café” voor de 2e keer naar het prachtige Landhorst. Daar zijn we als gasten van harte welkom op de prachtige Staatsbosbeheer groepscamping “De Beugense Peel”. De camping ligt midden in het bos en brengt ons echt even een weekendje naar de natuur! We hebben met ons clubje een heel veld voor onszelf, waarop ook een grote vuurplaats met hout voor een gezellig kampvuur is!

Zoals bij al onze evenementen zijn al onze leden uiteraard van harte uitgenodigd om te komen, maar vol = vol.


Uiteraard gaan we de zaterdag weer gezellig een dagje op stap met zijn allen. Een deel van het programma zal ter plekke onthuld worden, maar om jullie niet geheel in het duister te laten graaien, volgt hier alvast een voorproefje:

Vrijdag avond: 
De vrijdagavond wordt vooral een gezellige inloopavond. Vanaf het einde van de middag is iedereen van harte welkom op de camping! Wij zorgen ervoor dat er net als vorig jaar weer een grote BBQ klaar staat. Neem zelf je eten, drinken en bord/bestek mee.
Uiteraard kunnen hier gezamenlijke initiatieven genomen worden! Na een heerlijke en goed vullende BBQ gaan we natuurlijk nog niet ons bed in.. Op het terrein is een prachtige vuurplek en daar is ruim gelegenheid voor een hoop gezelligheid, humor en uiteraard mogen de sterke verhalen niet ontbreken!

Zaterdag :
Voor de zaterdag staat er een dagvullend programma op de planning, ‘s Avonds steken we op de camping weer de bbq aan. In de avond is er voor de kampeerders uiteraard weer tijd voor een heerlijke BBQ en omdat één nacht rond het kampvuur nooit genoeg is, doen we dat nog eens dunnetjes over!

Zondag:
Na een heerlijk ontbijt en nog een paar uurtjes gezelligheid en even bijkomen is het helaas al weer tijd om afscheid van elkaar te nemen… Wees niet getreurd; er komt vast nog een kampeerweekend.

Er zijn een paar regels:
—geen kolen-BBQ wanneer er sprake is van een code geel of rood. Gas-BBQ’s mogen altijd.
—Aanmelden voor dit moois kan via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina of op onze stand bij een van de volgende evenementen:
Voorjaarsmeeting
CitroMobile

Kosten
Al dit moois kunnen we jullie jammer genoeg niet geheel gratis aanbieden. Uiteraard hebben we er wel een speciale prijs van kunnen maken: slechts 25 euro per persoon voor het kamperen en 8 euro voor het DAF-museum. Omdat we echte Hollanders zijn en blijven, bieden we jullie de mogelijkheid om dat bedrag nóg verder omlaag te krijgen! Wie zich hier inschrijft en op CitroMobile de 25 euro betaalt, krijgt er van ons gratis de toegang van het DAF-museum bij!

Voor dat geld zijn jullie een heel weekend welkom en maakt het niet uit of je nu met een tent, caravan, camper of ander kampeermiddel komt! Op het kampeerterrein is beperkt elektra aanwezig. Geeft dus bij je inschrijving even aan of je het nodig hebt en zo ja, hoeveel. Dan kunnen wij hier een nette verdeling voor maken. Voor kinderen onder de 15 hanteren we een speciaal tarief van 10 euro voor het hele weekend.
Het adres:
De Beugense Bossen 1
5445 NS Landhorst, NB

Foto’s: Goofblikscha en 2d
<< Aanmeldingsformulier >>

Ontvangen Aanmeldingen:

Profiel  
 
2d
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 7696
Geregistreerd: 30-11-2005

- C4 (2004-heden) Cactus PureTech 110 Shine EAT6
Gepost: 11 februari 2014 08:23 PM
  [ # 1 ]

Van de voorpagina:

Een jubileum vier je - normaal gesproken - eens in de vijf jaar. Ter ere van het tienjarig bestaan van het Citroën-Forum organiseerde de Evenementencommissie daarom vorig jaar voor de tweede keer een kampeerweekend. En dat samenzijn beviel de deelnemers en organisatoren zó goed dat al voor het afscheid hardop over een herhaling in 2014 gesproken werd.

Inmiddels is het alweer februari. De tijd vliegt, oudjaar lijkt alweer veel langer geleden dan die paar weken die het achter ons ligt. Terwijl de kwakkelwinter maar voortduurt in haar natte grijsheid ontvlucht menigeen naar wintersportoord, zonbestemming óf vroegboekt alvast een zomervakantie om naar uit te kijken.

Ook de Evenenmentencommissie van het forum kijkt graag vooruit. Achter de schermen is men druk doende geweest: een datum is geprikt, het terrein - hetzelfde als vorig jaar - is geboekt. Een deel van het programma ligt vast, aan een invulling voor de zaterdag wordt gewerkt. Een deel van het recept is echter onveranderd ten opzichte van vorig jaar. Een ongedwongen samenzijn. Lekker eten en drinken, genieten van een ritje door de omgeving. Koffie op de vroege ochtend, gras nat van het dauw. Ouwehoeren over auto’s, of wat er dan ook maar ter sprake komt. ’s Avonds blijven hangen tot het kampvuur vanzelf dooft.

Is je interresse gewekt? Heb je vorig jaar het kampeerweekend moeten missen maar ga je dit jaar alles op alles zetten om er bij te zijn? Of was je erbij en ben je dit jaar weer van de partij? Deel je ervaring en deel in de voorpret hier in het topic!

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
Kunstenvliegwerk
> 900 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 947
Geregistreerd: 23-07-2008

- CX 25 prestige automatic
- Ami 6 club break
- ZX 1.4i break
Gepost: 11 februari 2014 08:28 PM
  [ # 2 ]

Zin in!  dance

Profiel  
 
2cvtje
> 1100 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Berichten: 1122
Geregistreerd: 29-05-2013

- AX Spot 1.1
Gepost: 11 februari 2014 10:21 PM
  [ # 3 ]

Heel leuk….ben alleen op vakantie….anders heeeeeel leuk…..


Peter

ballon

Profiel  
 
FastFred
> 1900 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1966
Geregistreerd: 28-06-2012

- C4 (2004-heden) Coupe VTS 2.0 16v
Gepost: 12 februari 2014 05:46 PM
  [ # 4 ]

Ik heb het weekend erna een internationale meeting op de Nurburgring (grootste deel Duitsers en Nederlanders, maar ook wat mensen die met hun auto vanuit Finland, Frankrijk en Schotland komen, zelfs 2 uit Australië maar die hebben hun auto niet mee), 2 van zulke weekenden is me wat te veel. Ik had anders graag willen komen

Ex: ZX NP-JZ-34

Franse auto’s gaan niet stuk, die staken gewoon

Profiel  
 
Tjerk
> 3000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 3762
Geregistreerd: 07-09-2008

- C5 2.0i 16V Ligne Prestige G3
- BX 1.9 GTI
Gepost: 12 februari 2014 07:27 PM
  [ # 5 ]

Lijkt me erg gezellig, het is alleen nog te ver weg om te weten of ik erbij kan zijn…

C5 2.0i 16V Ligne Prestige 37-PP-RP / BX 1.9 GTI RK-55-NV

Ex: AX 1.1i Harmonie PZ-BL-99 / AX 1.1i Allure LD-LR-40 / ZX 1.8i 16V Audace Break XR-RN-08 / AX 1.4i TZX DH-RP-44 / ZX 1.9D Avantage JV-RH-88 / C5 1.8i 16V Ligne Prestige 54-HK-DJ / C5 2.0i 16V Ligne Prestige BVA 27-JD-FX / Xsara 1.6i 16V VTR Coupe 86-JL-KK / Xsara 1.4i Difference II 23-NX-VJ / XM 3.0i V6 24V Exclusive BVA 74-RFD-3

Profiel  
 
voyagelibre
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 7
Geregistreerd: 11-05-2010

- (Grand) C4 Picasso C4gP Ambiance 2.0i16vAut
Gepost: 17 maart 2014 03:02 AM
  [ # 6 ]

Lijkt me een heel leuk weekeinde maar ben bang dat m’n werk ‘in de weg zit’...  Sad

Profiel  
 
Xsara Coupe
> 5000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 5264
Geregistreerd: 01-02-2005

Gepost: 30 april 2014 05:07 PM
  [ # 7 ]

De lente is weer begonnen, misschien heb je je kampeerspullen zelfs al een keer gebruikt? Aan het weer zal het niet hebben gelegen en volgens ons is dat nog maar een voorproefje van een geweldige zomer! Zoals jullie al eerder op deze plek hebben kunnen lezen, viert Citroën-Forum.nl dit jaar voor de tweede keer de zomer met een geweldig gezellig kampeerweekend! Dat weekend nadert met rasse schreden en vandaag presenteren we jullie vol trots het complete programma!

We beginnen vrijdagmiddag 20 juni net als vorig jaar rustig aan. Iedereen kan op zijn eigen tijd aankomen en rustig op zoek gaan naar een fijne slaapplek. We hebben weer een groot veld tot onze beschikking, dus er is plek zat voor iedereen! Tegen een uur of 7 kunnen we dan gezellig met zijn allen een hapje eten. Wij zullen als forum een BBQ meenemen, al is een extra BBQ natuurlijk altijd welkom! Als iedereen wat meebrengt, is onze ervaring dat er meer dan genoeg te eten en te drinken is! Na de BBQ hebben we uitgebreid de tijd om gezellig met zijn allen rond het kampvuur bij te kletsen en een rondje om elkaars auto te doen! Uiteraard moet er dit jaar nét wat meer hout doorheen gaan dan voorgaand jaar!

De zaterdag beginnen we rustig met een lekker ontbijtje. De koffie zal klaar staan net als wat koekenpannen om een ei in te bakken, uiteraard in een lekker ochtendzonnetje! Na het ontbijt en een lekkere douche om wakker te worden, zullen we rond een uur of 11 beginnen aan ons uitstapje. Via een mooie route door Noord-Brabant komen we rond een uur of 12 aan op onze lunchlocatie. Hier zullen we midden in de natuur gezamenlijk een lunch nuttigen, verzorgd door het forum. Wanneer het weer dit niet toelaat, zullen we ergens binnen eten (voor eigen rekening).

Na de lunch zullen we doorrijden naar het DAF-museum, waar iedereen op zijn eigen tempo rond kan kijken. Van de kleine DAF 33 tot een grote DAF-vrachtauto, alles komt er aan bod! Na ons bezoek zal ieder op eigen gelegenheid terug gaan naar de camping, om weer gezellig met zijn allen rond de BBQ te genieten van een welverdiende avondmaaltijd. Wanneer dat vuur uit is, zullen we het kampvuur weer hoog opstoken, zodat alle verhalen over de toerrit en het museumbezoek flink aangedikt van mond tot mond kunnen gaan!

Op zondag is er uiteraard weer de gelegenheid tot een ontbijt en een lekkere douche, waarna een ieder op zijn eigen tempo naar huis kan gaan. Het terrein is nog de hele dag gereserveerd, dus het staat iedereen vrij om zijn eigen tijd te bepalen!

Al dit moois kunnen we jullie jammer genoeg niet geheel gratis aanbieden. Uiteraard hebben we er wel een speciale prijs van kunnen maken: slechts 25 euro per persoon voor het kamperen en 8 euro voor het DAF-museum. Omdat we echte Hollanders zijn en blijven, bieden we jullie de mogelijkheid om dat bedrag nóg verder omlaag te krijgen! Wie zich hier inschrijft en op CitroMobile de 25 euro betaalt, krijgt er van ons gratis de toegang van het DAF-museum bij!

Verdere informatie: http://www.citroen-forum.nl/forums/viewthread/223870/

Aanmeldingsformulier:
<< Aanmeldingsformulier >>

Profiel  
 
MaartenH
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2953
Geregistreerd: 04-11-2006

- C35 2.0 benzine
Gepost: 23 mei 2014 05:28 PM
  [ # 8 ]

Het zomerse weer is al behoorlijk begonnen en het kampeerweekend is al over een paar weekjes. Wil je mee maar heb je jezelf nog niet aangemeld? Vul het aanmeldingsformuliertje dan even in!

<< Aanmeldingsformulier >>

Profiel  
 
Xsara Coupe
> 5000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 5264
Geregistreerd: 01-02-2005

Gepost: 23 mei 2014 09:47 PM
  [ # 9 ]

Zoals Maarten hierboven al aangeeft, schrijf jullie in mensen!

Helaas is er ook een minimum aantal dat aanwezig moet zijn om gebruik te kunnen maken van het kampeerterrein. Tot op heden zitten we ver van dat aantal af! Ben je wel van plan om te komen, maar heb je het formulier nog niet ingevuld?
Of twijfel je nog, maar lijkt het je toch wel erg gezellig?

Schrijf je dan snel in! Het zou zonde zijn als we het weekend moeten afzeggen…

Profiel  
 
MaartenH
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2953
Geregistreerd: 04-11-2006

- C35 2.0 benzine
Gepost: 18 juni 2014 06:00 PM
  [ # 10 ]

We gaan bijna lekker kamperen!
Maar door het beperkt aantal aanmeldingen gaat het zaterdagprogramma zoals beschreven in dit topic niet door.
We gaan zaterdag overdag op en neer naar het Concours d’élégance bij Paleis Het Loo.

Wil je ook nog komen kamperen? Aanmelden kan natuurlijk gewoon nog steeds.

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook