Technische dag CX club zondag 18 mei
Citrobenz
> 400 berichten
RankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 479
Geregistreerd: 28-10-2010

- Xsara Picasso
- Ami 8 berline
- Berlingo 1.4 grijs kenteken
Gepost: 11 mei 2014 01:21 PM

Aankondiging Technisch Evenement CX Club

Op zondag 18 mei 2014 zal er weer een Technisch Evenement plaatsvinden.

Op het programma staan de bekende onderwerpen: beantwoorden van vragen, geven van tips, onder begeleiding sleutelen aan de eigen CX waarbij voor de wat moeilijker zaken de technici assistentie zullen verlenen.

Ook is er natuurlijk weer de gelegenheid uw CX door de kenners te laten inspecteren. Wij hebben als nieuw technische lid Ad Brouwer bereidt gevonden om samen met Beau Wouda uw Cx te inspecteren. Bij deze inspectie zal aandacht worden besteed aan de aandachtspunten voor het onderhoud, vooral in het teken van het behoud van de auto. Desgewenst kan een proefrit met uw CX worden gemaakt, omdat uit het rijgedrag aanvullende tips over minder zichtbare onderwerpen kunnen volgen.

Ook willen wij een vervolg geven aan de technische lezing van afgelopen november 2013, en een uitleg verzorgen over de werking van de dynamo. Wij gaan ons best doen om de spreker van toen dhr. H Jonkman aanwezig te laten zijn om het een en ander uit te leggen hierover.

Ook willen wij het begrip ‘kofferbak verkoop’ weer nieuw leven in blazen en vragen dan ook, heeft u onderdelen liggen die u niet meer gebruikt neem ze mee en probeer ze te verkopen.

Wilt u bij uw aanmelding aangeven of u voor de inspectie, kofferbakverkoop komt of dat u zelf wilt sleutelen, zodat wij een indeling kunnen maken om de dag zo productief mogelijk te laten verlopen.

Wel gaan we bij deze sleuteldag een bijdrage in de kosten vragen van €5,- p/p voor het eten en de drankjes om de kosten voor de club te drukken.

Bij aankomst aanmelden bij de koffietafel bij Ben van Slooten die de bijdrage in ontvangst neemt. De locatie is onderhand bij de vaste klanten wel bekend: Tres Beau Citroën Specialist.

Let op let op nieuw adres

Tres Beau Citroën Specialist
Energieweg 21
4143 HK LEERDAM

Aanvang: 10:00 uur

Sluiting: 16:00 uur

De inspecties worden uitgevoerd door de Technische Commissie.

Geïnteresseerden kunnen zich per brief, fax of e-mail aanmelden vóór woensdag 14 mei 2014 bij Beau Wouda of Tom Brouwer, onder vermelding van “Technisch Evenement” met een beschrijving van de sleutelactiviteiten of onder vermelding van “inspectie”, Eén ieder die zich opgeeft krijgt vanaf vrijdag 16 mei 2014 een reactie van ons.

Beau Wouda: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Tom Brouwer: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Natuurlijk ben je ook van harte welkom zonder klachten, al is het maar om je kennis uit te breiden.

Groeten van Henk uit Steenwijk.
doei

Profiel  
 
Citrobenz
> 400 berichten
RankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 479
Geregistreerd: 28-10-2010

- Xsara Picasso
- Ami 8 berline
- Berlingo 1.4 grijs kenteken
Gepost: 22 mei 2014 02:00 PM
  [ # 1 ]

Afgelopen zondag hebben wij weer onze technische dag gehad van de CX club bij Citroen specialist Tres Beau in Leerdam. Het was een geweldige dag waar de CX en zijn eigenaar centraal stond. Mooi om te zien hoe vriendschappen ontstaan en hoe mensen elkaar helpen. Echt een grote Citroenfamilie bij elkaar En natuurlijk was de catering ook dit keer weer fantastisch geregeld! Beau kreeg ook veel lovende woorden over zijn nieuwe bedrijf, wat ook een geweldige plek is. De kofferbak verkoop was ook weer nieuw leven ingeroepen alwaar het ook gezellig snuffelen was. Kortom weer een zeer geslaagde dag!
Aangezien ik weer eens vergeten ben foto’s te maken helaas geen foto’s.
Die zijn wel op de site van de CX club te zien
http://www.citroen-cxclub.nl/technisch-evenement-cx-club-18-mei-gehouden/

Groeten van Henk uit Steenwijk.
doei

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook