Tour de Grèce, Scuderia Triskelion, Ioannina GR, 24-30 mei 2015
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17339
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 14 maart 2015 10:48 PM

Mirko Cocco en Johan Overtoom van CineCars rijden van 24 tot en met 30 mei de Tour de Grèce. Deze regelmatigheidsrally voor klassiekers en youngtimers vindt plaats op het vasteland van Griekenland en belooft bochtige wegen, adembenemende landschappen, historische steden, antieke monumenten én natuurlijk de spanning van het rallyrijden. De organisatie is in handen van Scuderia Triskelion, klassiekerrestaurateur, -handelaar en -evenementenorganisator. Die combinatie zorgt ervoor dat je niet per se met je eigen auto aan de start hoeft te verschijnen; je kunt ook een auto van de organisator huren. Het schijnt dat er zelfs nog een Panhard beschikbaar is! Volgens de deelnemerslijst doen er al twee Panhards mee: een Dyna Junior uit 1953 en een 24 BT uit 1965. Als jij ook meedoet met die gehuurde Panhard of met je eigen Citroën, kun je er zeker van zijn dat de mannen van CineCars zorgen voor fantastische foto’s en dat de mannen van Citroën-Forum.nl die maar wat graag in dit topic plaatsen! De informatie van CineCars vind je op cinecars.nl, de officiële informatie over de rally staat op triskelion.gr. De inschrijving sluit op 17 april.

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook