Classic Car Weekend, Soubran FR, 18-21 sep 1015
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17339
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 13 mei 2015 01:44 AM

Het klassiekerfestival Circuit des Remparts in Angoulême telt ook onder de forummers een groep enthousiaste bezoekers. Er wordt in diverse klassen geraced, ook met MEP’s, er is een concours d’élégance en de hele historische stad staat vol met de mooiste klassiekers. Dit jaar wordt het van 18 tot en met 20 september gehouden.

Vandaag heeft de .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) informatie ontvangen over een gelijktijdig en aanvullend evenement: het Classic Car Weekend vanuit Soubran. De uitvalsbasis in dat dorp is het gezellige Domaine la Fontaine met vijf gastenkamers en vier gîtes.

Op vrijdag 18 september is er aan het eind van de middag een aperitief. Iedereen ontvangt een welkomstpakketje dat alle informatie over de tour bevat. Daarna heb je de tijd om uit te rusten van je reis en ’s avonds staat er een heerlijk diner voor je klaar.

De tweede dag begint met een uitgebreid ontbijt. Daarna gaan we door naar het Circuit des Remparts in Angoulême. Je blijft daar de hele dag en kunt zelf een keuze maken uit de vele restaurants voor lunch en diner.

Op zondag 20 september staat er een route langs de Atlantische kust op het programma. Landelijke wegen, heerlijke bochten en natuurlijk adembenemende uitzichten. Tijdens de route rijden we door vele gezellige dorpjes met oude monumenten, waaronder Talmont, Royan en La Tremblade.

Na het ontbijt op maandag heb je een dag om zelf in te vullen. Je kunt steden bezoeken (Bordeaux, La Rochelle) of deelnemen aan een rondleiding in een van de vele wijn- of cognachuizen. ’s Avonds wordt er gezamenlijk gedineerd in het lokale restaurant.

Het volledige arrangement bestaat uit:
- 4 overnachtingen met ontbijt bij Domaine la Fontaine
- Uitgebreid informatiepakket en routes
- Een bezoek aan het Circuit des Remparts d’Angoulême
- Een tour langs de Gironde en de Atlantische kust met stops bij bijzondere bezienswaardigheden
- Alle dagen ontbijt, drie avonden diner en een lunch aan de kust
- Alle wijnen tijdens de genoemde diners en lunch.
De prijs is €395,- p.p. Je kunt de brochure voor het Classic Car Weekend opvragen via de website van het Domaine la Fontaine.

tekst: RensKorevaar o.b.v. brochure Domaine la Fontaine
foto’s: deuxchevrons.com en autodiva.fr

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook