DS Store Amsterdam
2d
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 7678
Geregistreerd: 30-11-2005

- C4 (2004-heden) Cactus PureTech 110 Shine EAT6
Gepost: 27 november 2015 04:40 PM

van de voorpagina:

DS Store nu ook in Amsterdam

Op 26 november 2015 heeft Arnauld Ribault, directeur Sales en Marketing van het nieuwe luxemerk DS, de eerste en vooralsnog enige DS Store in Nederland geopend. Namens zijn ruim vijfentwintig duizend leden was het Citroën-Forum hier uiteraard vertegenwoordigd!

Het merk DS vormt binnen de PSA-groep de nieuwe luxedivisie. De modellen hebben een uitgesproken ontwerp en worden volgens een aantal basiswaarden ontwikkeld en vermarkt: een avantgardistische spirit, raffinement, ambachtelijkheid en vooruitstrevendheid. Het merk moet een toonbeeld vormen van Franse luxe en oog voor detail, oude ambachten tonend, respecterend en voortzettend. Om dit uit te dragen heeft DS een aantal ambassadeurs aan zich gebonden. Zo is er de jonge Franse auteur Joël Dicker, die een boek heeft geschreven ín een DS 4. De Nederlandse mode-ontwerpster Iris van Herpen inspireert met haar creaties de designteams van DS. Tenslotte is er de Franse astrofysicus Sylvestre Maurice, die met zijn werk aan de Curiosity Mars Rover letterlijk wegen heeft bereden die nog nooit eerder door mensen zijn begaan.

Om al deze waarden en dit gedachtegoed tastbaar te maken heeft DS in Sjanghai en in Parijs een plek gecreëerd: DS World. Plekken waar het merk niet alleen de auto’s, maar ook de bijbehorende filosofie kan etaleren. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in het bad van weelde dat DS heet. Een stapje onder DS World vinden we de DS Stores, die te vinden zijn in toonaangevende steden over de hele wereld. Daarvan heeft Amsterdam nu de eerste vestiging in Nederland, geopend onder de vleugels van Citroën Amsterdam, in de zichtlocatie aan de A10.

De opening van DS Store Amsterdam door Arnaud Ribault (links) en Raymond Crezee

Tijdens de openingsceremonie, aan elkaar gepraat door directeur PR Anne Lobbes, werd uiteraard stilgestaan bij het totstand komen van de samenwerking tussen Citroën Amsterdam en DS. Directeur Sales en Marketing van DS, Arnaud Ribault: ‘Dit is een belangrijk moment voor DS, omdat iedere opening van een nieuwe DS Store bijdraagt aan de zichtbaarheid van het merk, en onze klanten de echte DS ervaring kunnen beleven. De uitbreiding van het DS netwerk is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk.’ Een duidelijk statement, waar Raymond Crezee, directeur Citroën Amsterdam en dus ook kersverse directeur van de DS Store aan toe voegde: ‘Ik ben blij dat we gezamenlijk met het hele team hebben kunnen werken aan de opbouw van DS Store Amsterdam, we staan vanaf nu helemaal in stijl klaar voor alle DS- én Citroënklanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn’.

In de DS Store Amsterdam zullen de verschillende modellen van DS verkocht worden, en bevindt zich ook een DS Boutique, waar verschillende DS-gerelateerde luxe items verkrijgbaar zijn. Om het verleden met het heden te binden zullen er regelmatig oude DS’en tentoongesteld worden. Zo stond er tijdens de opening een op de eerste beursdag in Parijs verkochte DS19 te schitteren, op dit moment in bezit van Roel Dijkstra en in 2015 deelnemer aan de befaamde Mille Miglia. Vrijdag 27 en zaterdag 28 november is DS Store Amsterdam open voor bezoekers. Deze kunnen dan de DS 3 R5 en zijn eigenaar, coureur Bob de Jong ontmoeten.

En ons advies? Gaat dat allen zien!

Verslag: 2d; persbericht en beeld: DS Communication

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
Breeze
> 1200 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1290
Geregistreerd: 30-11-2009

- Xantia 3,0 V6 Exclusive Break (manuelle)
Gepost: 27 november 2015 05:52 PM
  [ # 1 ]

Jij boft toch maar, vertoeven tussen interessant nieuws en allemaal belangrijke mensen.
Viel de Wraxel niet een beetje uit de toon?

Adri

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook