21e Midwinterrrit 2CV Club Winschoten, Eext, zon 20 mrt 2016
vicsevents
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 55
Geregistreerd: 02-04-2006

Gepost: 13 maart 2016 11:15 PM

21ste Midwinterrit 2016

Beste mensen,

Aanstaande zondag 20 maart gaat de 21ste Midwinterrit gereden worden. Uiteraard gaan we daar ook dit jaar weer een megaspektakel van maken. Bolletjes, pijltjes, stempels, tussenstops, welkomstdrankje, en . . . . - bij tijdige opgave - een rallybordje! En dat voor maar €5,- per auto! Het enige wat u hoeft te doen is in uw eend / oldtimer / moderne Citroën / andere leuke auto te stappen - goede humeur niet vergeten - en richting Eext-city te sturen.

Op het moment van dit schrijven staat de inschrijfteller nog op 16. Daarom willen we deze happening nog even extra onder uw aandacht brengen. Deelnemers die zich voor 16 maart inschrijven zijn verzekerd van een rallybordje. Uiteraard kunt u zich daarna ook nog opgeve en meedoen maar in dat geval ontvangt u niet zo’n prachtig rallybordje voorzien van uw inschrijfnummer.

Ook deze keer zal er weer een watjesroute en een bikkelroute zijn. Hier zijn wat misverstanden over. Sommige deelnemers - en niet deelnemers - denken dat met het nemen van de bikkelroute meer punten gescoord worden. Dit is echter absoluut niet zo! De één wil graag off road met zijn geliefde bakkie, en de ander juist expliciet niet. We houden dus met iedereen zo veel mogelijk rekening. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw geliefde oldtimer van het asfalt of klinkers af hoeft of - andersom - dat u alleen maar op verharde wegen rijdt terwijl u zo graag even de “zandbak” in wilt. Beiden is mogelijk. Hoofddoel van het midwinterritgebeuren is vooral lol, plezier, gezelligheid.

Mocht u zich nog niet ingeschreven hebben: gauw doen, hoe meer deelnemers hoe beter!

Doen dus!

Graag tot ziens bij de 21ste Midwinterrit,

aanmelden kan via: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Citroen roule bien!!!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook