Vacatures: maak jij Citroën-Forum.nl nóg beter?
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17324
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 10 oktober 2016 05:44 PM

van de voorpagina

Maak Citroën-Forum.nl nog beter!

Ben je een enthousiast gebruiker van Citroën-Forum.nl en/of DS-Forum.nl? Een forum wordt gemaakt door de inhoud, dus ga vooral door met vragen stellen en ervaringen delen. Maar wil je het forum nog beter maken door zelf meetings te organiseren, artikelen te redigeren of de software-ontwikkeling te coördinerern? Citroën-Forum biedt je die kansen!

Evenementencommissaris
De Evenementencommissie heeft een staat van dienst om trots op te zijn. Er zijn al twaalf voorjaarsmeetings, waarin de forumauto’s centraal staan, en al negen najaarsmeetings, waarin de forumers centraal staan, georganiseerd. Daarnaast is er ervaring met nieuwjaarsmeetings, kampeerweekends en andere uitjes. Een nieuwe Evenementencommissaris kan gebruik maken van al die ervaring, maar kan ook zijn eigen ideeën kwijt. Heb je zin om minstens een evenement per jaar zelf te coördineren en ook bij de andere evenementen constructief mee te denken en zo nodig ook mee aan te pakken? Schrijf een mailtje aan de .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) en je krijgt zeker antwoord!

Redacteur
Ook onze Redactie is best trots op haar werk. Als er persberichten van Citroën of DS binnenkomen, worden die zo snel mogelijk klaargestoomd voor de voorpagina. Auto’s worden serieus getest, evenementen aangekondigd of verslagen en belevenissen van forumers uitgelicht. Schrijf jij graag een vlot verhaal, weet je wat je met komma’s en punten kunt doen en ben je een beetje handig in het gebruik van softwarepakketten? Je mailtje aan de .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) blijft niet lang onbeantwoord!

Softwarecoördinator
Het forum draait sinds augustus 2016 in ExpressionEngine 2. De migratie naar ExpressionEngine 3 zal niet al te lang op zich laten wachten en naast een mobile friendly design hebben we nog een hele lijst wensen. Onze partner voor softwareconfiguratie is Dockbite, maar we zouden zelf de beschrijving van de specificaties en de coördinatie van de tests graag beter willen doen. Heb jij daar ervaring mee, liefst in ExpressionEngine? Het .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) verheugt zich op je mailtje!

Dit is een forum, dus je kunt niet alleen via e-mail reageren, maar ook je zegje doen in dit topic.

tekst: Bestuur Stichting Citroën-Forum.nl; foto’s: Citroën Communication, CitroenAZU en 2d

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2021 | adverteren
Facebook