Citroën Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
RensKorevaar
> 17000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 17339
Geregistreerd: 15-10-2006

Gepost: 06 november 2016 10:11 PM

Waalwijk/Amsterdam, 6 november 2016

Citroën Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep

Per 6 november neemt de Van Mossel Automotive Groep Citroën Amsterdam over van Citroën Nederland. Door deze overname breidt de Van Mossel Automotive Groep haar merkenpalet uit tot 10 merken. Na de overname zal de vestiging verder gaan onder de naam Van Mossel Citroën Amsterdam. Deze vestiging blijft onveranderd haar activiteiten uitvoeren vanuit de Pieter Braaijweg in Amsterdam-Duivendrecht, inclusief de activiteiten van de DS Store.

Groei en synergie
De Franse autofabrikant PSA Peugeot Citroën (‘PSA’) zag kansen voor het eigen dealerbedrijf in Amsterdam om op te gaan in een zelfstandige dealergroep. Citroën Amsterdam is de laatste vestiging in Nederland die nog onder eigen beheer viel.

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: “Door de toevoeging van de merken Citroën en DS aan ons autobedrijf breiden we ons merkenpalet verder uit. Als ambitieus en internationaal georiënteerd familiebedrijf geloven wij sterk in synergie en krachtenbundeling, waarbij we onze klanten het totale gamma in automobiliteit kunnen bieden. Met de toevoeging van deze twee merken vinden onze klanten een nog grotere keuze onder één dak.”

Louis Wyers, Algemeen Directeur Citroën Nederland voegt daaraan toe: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Van Mossel Automotive Groep een sterke partner toevoegen aan ons netwerk, die ons in staat zal stellen de gewenste groei te realiseren voor Citroën en DS in de regio Amsterdam en onze klanten de beste service te bieden. We staan met Van Mossel Automotive Groep voor de uitdaging het nieuwe merk DS vanuit de eerste Nederlandse DS Store verder uit te bouwen. Voor ons komt deze overname op een belangrijk moment, omdat we op het punt staan de Nieuwe Citroën C3 te introduceren die zeer goed ontvangen is door zowel het grote publiek als de pers”.

Over Van Mossel Automotive Groep
De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers binnen de automotive branche. Het bedrijf telt 63 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. De Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Audi, Peugeot, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel. Verder exploiteert zij drie Mega Occasion Centra en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven.

Onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep is ook de eigen leasemaatschappij – International Car Lease Holding, bestaande uit Van Mossel Leasing, J&T Autolease, V&M Leasing, ProfiLease, Autolease Groningen, Lease Quality en DirectLease. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak naast leasing ook verzekeringen, financieringen en autoverhuur. Met ruim 1.200 medewerkers realiseert de Groep een omzet van meer dan € 1,1 miljard op jaarbasis.

bron: persbericht Citroën Nederland

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook