25 november: Nachtrit CX club samen met de XM club
TREPALLAS
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 62
Geregistreerd: 04-12-2006

Gepost: 03 oktober 2017 11:00 PM

[CXM avonturen in de avonduren - zaterdag 25 november 2017]

Op verzoek van een aantal leden hebben we besloten om dit jaar hebben weer eens een nachtrit uit te zetten. Deze keer doen we dit samen met de Citroën XM Club. De rit in het donker is een absolute aanrader voor mensen die eens wat meer willen dan een eenvoudige toertocht rijden.

De deelnemers worden met hun CX-en en XM’s de donkere Achterhoek ingestuurd om daar een soort van speurtocht te gaan rijden. Met behulp van gedetailleerde landkaarten moet er trajecten worden bedacht om alle opdrachten naar behoren uit te kunnen voeren. De equipe die het slimst omgaat met de opdrachten, en deze zo goed mogelijk uitvoert, zal de hoofdprijs winnen.

Het gebruik van navigatie-systemen en mobiel internet is vanzelfsprekend niet toegestaan bij dit evenement, en we vertrouwen erop dat alle deelnemers zo sportief zijn om zich hieraan te houden. Een bijrijder/navigator is een absolute must, aangezien kaartlezen en autorijden slecht samengaan. Zorg voor voldoende brandstof en een goed werkende verlichting. Verder is het belangrijk om kaartleesverlichting, vergrootglas, liniaal, clipboard en pen mee te nemen.

De start en finish zullen plaatsvinden bij Grand Café Rutgers in het Gelderse dorpje Lathum, wellicht bij u bekend van eerdere club-evenementen. Speciaal voor dit evenement heeft Chef Eric een CXM Nachtrit diner samengesteld, zodat er voorafgaand aan het evenement nog een hapje kan worden gegeten om even bij te komen van de heenreis. Dit 3-gangen keuzemenu kost € 18,- per persoon. Het CXM-diner begint om 17.00 uur.

De deelnemers kunnen zich vanaf 19.00 melden bij de inschrijftafel in het café voor de formaliteiten. Vanaf 20.00 uur kan er worden gestart, en om 1.00 uur dienen alle deelnemers weer terug te zijn. Hierna volgt de prijsuitreiking, en is er de mogelijkheid om nog even na te praten over de avonturen tijdens dit evenement. Ook zal er worden gezorgd voor iets te eten, zodat u in de vroege uurtjes weer aangesterkt naar huis kunt rijden.

Voor deelnemers die liever in de buurt willen overnachten zijn er diverse lowbudget hotels, o.a. hotel Campanile in Zevenaar. Men dient dit vooraf op eigen initiatief te regelen (http://www.campanile-zevenaar-arnhem.nl).

Wil je meedoen aan dit spannende CXM-avontuur, dan moet je vooraf inschrijven op “evenementen@citroen-cxclub.nl” onder vermelding van “CXM-Nachtrit”, graag met het aantal personen, en of jullie wel/niet gebruik willen maken van het speciale CXM menu voorafgaand aan het evenement.

Deelname aan dit evenement kost 20,00 euro per equipe, welke direct na inschrijving dient te worden voldaan op bankrekening nr. NL74INGB0002372181 t.n.v Penningmeester Citroen CX Club Nederland onder vermelding van CXM nachtrit 2017. De inschrijving en betaling dienen binnen te zijn voor 22 november 2017.

Routebeschrijving:
Grand Café Rutgers, De Muggenwaard 7, 6988 BX Lathum.
Vanuit alle richtingen : A-12 Arnhem-Oberhausen afrit 27 “Westervoort”, onderaan de afrit rechtsaf de N-338 richting Lathum/Giesbeek. Op de derde rotonde linksaf en na 100 meter weer linksaf. U bent nu op de Muggenwaard. Na ongeveer 600 meter vindt u de parkeerplaats van het café aan de linkerkant van de weg.

Tot ziens in Lathum!

Namens de evenementencommissie:  Maarten Hulleman

Afbeelding Bijlagen
nachtrit_front2.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien

CX 25 Prestige, (ex: CX 20 TRE, ZX 1,4 aura, BX 19 TZI, BX 19 TGI)

Profiel  
 
TRSarno
> 2000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 2355
Geregistreerd: 06-10-2005

- CX TRS 2.2 1987
- Xantia 20i-16V Exclusive Aut.
Gepost: 21 november 2017 09:30 AM
  [ # 1 ]

Misschien ooit in de toekomst als hij 40 jaar is, als je niet gebonden bent met die verplichte ophokplicht Mad . Nu komt het evenement (vind ik persoonlijk) het net even te laat. Nu moet ik binnen 4 dagen de auto schoon maken en naar de stalling rijden, want hij moet schoon naar binnen om hem af te kunnen dekken. Helaas heb ik geen garage aan huis, anders zou het geen punt zijn.

Wens mogelijke deelnemers veel plezier met het evenement (indien het door gaat).

Profiel  
 
TREPALLAS
< 100 berichten
Rank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 62
Geregistreerd: 04-12-2006

Gepost: 23 november 2017 07:41 PM
  [ # 2 ]

Hé Arno,

Het is nou juist de bedoeling om nog iets leuks te doen met de CX voordat deze op stal gaat. Vaak ook de aanleiding om hem daarna
nog even goed schoon te maken voor de stalling. Je hebt daar dan nog 5 hele dagen om de auto te kuisen.
Een beetje CX fanaat doet dat gewoon nog even. En ja, het gaat gewoon door!!! Gelukkig zijn er veel clubleden die hier wel de lol van
in zien.

De mensen die wel komen worden zoals gewoonlijk getrakteerd op een leuk avondje stoeien met kaarten, afgeblust met een hoop gezelligheid voor- en achteraf in de kroeg!

Groetjes,

Maarte Hulleman

CX 25 Prestige, (ex: CX 20 TRE, ZX 1,4 aura, BX 19 TZI, BX 19 TGI)

Profiel  
 
Nielsje
> 4000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 4704
Geregistreerd: 17-09-2012

- CX 2400 Pallas
Gepost: 23 november 2017 10:35 PM
  [ # 3 ]

Meh, ik kan dus niet Sad
Het leek me echt heel gaaf om erbij te zijn, maar ik heb dat weekend dienst.
Hopelijk is de opkomst net zo hoog als bij de technische dag afgelopen zaterdag!

Veel plezier!

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook