afstandbediening synchroniseren
jafrac1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 10
Geregistreerd: 07-01-2018

Gepost: 09 januari 2018 01:51 PM

hallo iedereen ,ik ben jani en nieuw hier, ik rij met een citroen berlingo
bwj.03-03- 2003,
1360cc. benzine ,55 kw. cat 1
hopelijk kan ik hier het een en ander wijzer worden
ik zou graag een tweede afstandbediening (tweedehands)voor mijn berlingo 2003,actieveren
ik heb een sleutel met afstandbediening liggen van een andere citroen berlingo liggen
kan ik deze synchroniseren zodat ik deze kan gebruiken in noodgeval om alleen maar de deuren te openen?
of is het noodzakelijk dat de ship moet geprogrammeerd worden , of heeft dat geen invloed op de AB.
mvg jani

Profiel  
 
René
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 26444
Geregistreerd: 27-04-2004

- C1 5 deurs
- C5 Break 1.8 16 V Ligne Prestige
Gepost: 09 januari 2018 02:47 PM
  [ # 1 ]

Ik heb je andere topic maar even gewist.  Een topic over het onderwerp is meer dan genoeg Wink

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
jafrac1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 10
Geregistreerd: 07-01-2018

Gepost: 09 januari 2018 03:00 PM
  [ # 2 ]

beste dank u ik wist niet hoe dat moest, ik hoop dat het nu op juiste plaats staat
mvg jani

Profiel  
 
Henk50
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 86
Geregistreerd: 31-08-2008

Gepost: 09 januari 2018 09:48 PM
  [ # 3 ]

Je kunt het op twee manieren doen:
1. Zet een lege transponder-chip (staat bij geschikt voor Citroen) in de sleutel en leer al je sleutels opnieuw in met de Lexia.
2. Ga naar een bedrijf die transponders kan copieren
Je kunt niet met een al eens op een andere auto geprogrammeerde transponder-chip werken.
Als je geluk hebt gaat in geval 1 je afstandsbediening het ook doen. Maar dat lukte bij mij niet (Peugeot 206 2001).

Citroen Berlingo M49 1.6 16v

Profiel  
 
jafrac1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 10
Geregistreerd: 07-01-2018

Gepost: 10 januari 2018 01:39 PM
  [ # 4 ]

hallo, dus ik MOET een transponder-chip hebben van citroen om de tweede afstandbediening te doen werken
dus ik kan geen tweede afstandbediening laten werken zonder chip?
ik wist niet dat dit nodig was om alleen de afstandbediening te laten werken,
kan ik ook bv. mijn originele sleutel in het contact steken en de tweede er naast houden en zo proberen te synchroniseren ? ik weet dat een transponder nodig is om de motor te doen starten, maar is dit ook nodig om een tweede sleutel te synchroniseren?

Profiel  
 
wim V8
> 900 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 968
Geregistreerd: 12-06-2011

Gepost: 10 januari 2018 10:19 PM
  [ # 5 ]

Als je de transponder van je originele sleutel er uit haalt en voorgoed achter/onder het dashboard plakt dicht bij je contactslot doen beide sleutels het gewoon.
De transponder is dan altijd bij zijn ontvanger.
Je auto heeft het niet eens in de gaten! Wink

Gr. Wim.

Profiel  
 
jafrac1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 10
Geregistreerd: 07-01-2018

Gepost: 11 januari 2018 04:24 PM
  [ # 6 ]

hallo maw. de afstandbediening heeft steeds een transponder nodig om te kunnen werken.niet?
mvg jan

Profiel  
 
wim V8
> 900 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 968
Geregistreerd: 12-06-2011

Gepost: 12 januari 2018 11:27 AM
  [ # 7 ]

Nee, de auto heeft de transponder dicht bij het contactslot nodig om te starten.

Gr. Wim.

Profiel  
 
jafrac1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 10
Geregistreerd: 07-01-2018

Gepost: 12 januari 2018 11:29 AM
  [ # 8 ]

beste
mijn vraag is niet hoe ik deze moet starten, het gaat hem over de afstandbediening
lees eens aandachtig aub
mvg jani

Profiel  
 
wim V8
> 900 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 968
Geregistreerd: 12-06-2011

Gepost: 12 januari 2018 01:14 PM
  [ # 9 ]
jafrac1 schreef:

hallo maw. de afstandbediening heeft steeds een transponder nodig om te kunnen werken.niet?
mvg jan

 

Nee, de afstands bediening heeft geen transponder nodig om te kunnen werken.

Gr. Wim.

Profiel  
 
jafrac1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 10
Geregistreerd: 07-01-2018

Gepost: 12 januari 2018 01:16 PM
  [ # 10 ]

dank u wim dat moest ik weten hoor!
nu kan ik eerstdaags de tweede handzender proberen aan de praat te krijgen
mvg jani

Profiel  
 
wim V8
> 900 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 968
Geregistreerd: 12-06-2011

Gepost: 12 januari 2018 01:34 PM
  [ # 11 ]

Maar de nieuwe a.b. moet wel de zelfde frequentie uitzenden als de oude/eerste om de deuren te openen.
Het zijn dus eigenlijk twee zendertjes in één.

Gr. Wim.

Profiel  
 
jafrac1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 10
Geregistreerd: 07-01-2018

Gepost: 12 januari 2018 01:37 PM
  [ # 12 ]

ja ok in het instructie boekje staat een uitleg om indien de AB. niet meer werkt deze terug te kunnen synchroniseren
zojuist gevonden in het boekje
weet u soms waar de zekering zit van het mistachterlicht? er staat wel in voor de zekering mist voorlicht
maar niet specifiek waar de zekering van het mist achterlicht zit
mvg jani

Profiel  
 
wim V8
> 900 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 968
Geregistreerd: 12-06-2011

Gepost: 12 januari 2018 08:58 PM
  [ # 13 ]
Profiel  
 
jafrac1
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 10
Geregistreerd: 07-01-2018

Gepost: 13 januari 2018 01:00 PM
  [ # 14 ]

bedankt dit is het had de laatste kolom niet gelezen , beetje te rap geweest toch bedankt hoor! mvg jani;-)

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook