2 van de 3
 < Vorige 1 2 3 Volgende > 
   
obdstekker en lexia 3
kees05
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 255
Geregistreerd: 13-04-2009

- XM EXLUSIVE V6
- XM 3.0 V6 24V Exclusive
Gepost: 15 april 2018 10:20 PM
  [ # 16 ]

@ Ed P:
op het plaatje, waar ik een X met een getal heb staan, betekend, dat daar alleen een pinnetje zit, met een verbinding naar de 16 polige stekker, dus wat je voorstelt gaat niet lukken.
p.s. ook nu ben ik niet boos hoor!!!

Profiel  
 
citroen23
> 6000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 6578
Geregistreerd: 18-01-2004

- SM 2.7 carb
- Xantia activa V6
Gepost: 15 april 2018 10:23 PM
  [ # 17 ]

Ja maar, hij heeft dus niet alle pennen in die 30P stekker zitten dus dat gaat niet lukken…..
Die 30P stekker is bij mij ook aan elkaar gebakken: pure mazzel dat het werkt (bij mij).
Al heb ik de scoop en voltmeter niet werkend maar dan had ik ,waarschijnlijk, de duurdere variant moeten aanschaffen.  Zo te zien kan je bij deze voor een tientje zelf aan de gang:

https://www.obd2-shop.eu/product_info.php/products_id/216/language/en

Citroën SM: Ceci n’est pas une voiture…..c’est un art de vivre !!

history: BX gti (2x), BX sport, BX 16V MK2,Xantia 2.0 SX, DS23 pallas injection.

Profiel  
 
kees05
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 255
Geregistreerd: 13-04-2009

- XM EXLUSIVE V6
- XM 3.0 V6 24V Exclusive
Gepost: 15 april 2018 10:28 PM
  [ # 18 ]

@Citroën 23:
Die voltmeter deed het bij mij juist wel, maar dat als en Inge juist, verder niets.

Profiel  
 
Ed P
> 700 berichten
RankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 757
Geregistreerd: 18-08-2010

- XM 2.5 TD Break
Gepost: 15 april 2018 10:30 PM
  [ # 19 ]
kees05 schreef:

@ Ed P:
op het plaatje, waar ik een X met een getal heb staan, betekend, dat daar alleen een pinnetje zit, met een verbinding naar de 16 polige stekker, dus wat je voorstelt gaat niet lukken.
p.s. ook nu ben ik niet boos hoor!!!

tongue rolleye tongue rolleye cheese

Profiel  
 
citroen23
> 6000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 6578
Geregistreerd: 18-01-2004

- SM 2.7 carb
- Xantia activa V6
Gepost: 15 april 2018 10:33 PM
  [ # 20 ]
kees05 schreef:

@Citroën 23:
Die voltmeter deed het bij mij juist wel, maar dat als en Inge juist, verder niets.

Phoe,..... dan heb je dus weer het risico dat jij wellicht een uitgebreidere printplaat hebt zodat mijn stekker nummers niet eens werken op jou lexia sick
Op citromobile kunnen we wellicht fff mijn stekker op jouw lexia proberen Idea

Citroën SM: Ceci n’est pas une voiture…..c’est un art de vivre !!

history: BX gti (2x), BX sport, BX 16V MK2,Xantia 2.0 SX, DS23 pallas injection.

Profiel  
 
Feije
> 800 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 826
Geregistreerd: 09-05-2016

- Xantia Turbo CT Activa
Gepost: 15 april 2018 10:45 PM
  [ # 21 ]

Ik heb mijn stekker bij Q24U gekocht, maar ik geloof dat ze deze toevallig nog hadden liggen. Weet niet of ze er nog meer hebben…

Xantia Activa Turbo CT (‘97)

Profiel  
 
kees05
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 255
Geregistreerd: 13-04-2009

- XM EXLUSIVE V6
- XM 3.0 V6 24V Exclusive
Gepost: 15 april 2018 10:47 PM
  [ # 22 ]

@ Citroen 23:
Ik denk, dat je 4 met 5 nog moet verbinden, dit is de signaal massa, deze is bij jouw loos, jij hebt 10 2x gebruikt

Afbeelding Bijlagen
20180415_224305.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien
Profiel  
 
citroen23
> 6000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 6578
Geregistreerd: 18-01-2004

- SM 2.7 carb
- Xantia activa V6
Gepost: 15 april 2018 10:58 PM
  [ # 23 ]

Ik heb die gegevens van de 30P van france car forum gehaald en die kwamen overeen met de mijne: zojuist gecontroleerd die 10 is verbonden met I1 en I3….....

Citroën SM: Ceci n’est pas une voiture…..c’est un art de vivre !!

history: BX gti (2x), BX sport, BX 16V MK2,Xantia 2.0 SX, DS23 pallas injection.

Profiel  
 
kees05
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 255
Geregistreerd: 13-04-2009

- XM EXLUSIVE V6
- XM 3.0 V6 24V Exclusive
Gepost: 15 april 2018 11:08 PM
  [ # 24 ]

@Citroen 23:
Ja, dat klopt, maar als je de obd2 pinout opzoekt, zie je dat 5 ook een massa is, die zit bij mij juist op A1 en daar heb jij 4 aanzitten.
bijde zijn massa, een van het chassis en de andere van het signaal. volgens mij, doet om deze reden je voltmeter het niet.

Profiel  
 
citroen23
> 6000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 6578
Geregistreerd: 18-01-2004

- SM 2.7 carb
- Xantia activa V6
Gepost: 15 april 2018 11:42 PM
  [ # 25 ]

Bedankt !! ik ga het tzt eens controleren of hij wel werkt met een bruggetje/lusje tussen 4 en 5.

Citroën SM: Ceci n’est pas une voiture…..c’est un art de vivre !!

history: BX gti (2x), BX sport, BX 16V MK2,Xantia 2.0 SX, DS23 pallas injection.

Profiel  
 
kees05
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 255
Geregistreerd: 13-04-2009

- XM EXLUSIVE V6
- XM 3.0 V6 24V Exclusive
Gepost: 25 april 2018 01:38 PM
  [ # 26 ]

Update:
@citroen23: Ik heb die stekker uit Duitsland laten komen, en aangesloten volgens het plaatje van jouw.
Helaas blijkt nu, dat wat jij A1 noemt, dat dit A3 moet zijn.
Nu zit dus alles gespiegeld aangesloten.

Profiel  
 
kees05
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 255
Geregistreerd: 13-04-2009

- XM EXLUSIVE V6
- XM 3.0 V6 24V Exclusive
Gepost: 25 april 2018 02:49 PM
  [ # 27 ]

update:
hij lijkt het te gaan doen, weet iemand hoe deze instellingen moeten staan???

Afbeelding Bijlagen
configuratie.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien
Profiel  
 
Lampie
> 600 berichten
RankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 645
Geregistreerd: 19-08-2006

Gepost: 26 april 2018 12:09 PM
  [ # 28 ]

Volgens mij staat dat standaard goed ingesteld en hoef je er niets aan te doen.

Groetjes Erik!

Profiel  
 
kees05
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 255
Geregistreerd: 13-04-2009

- XM EXLUSIVE V6
- XM 3.0 V6 24V Exclusive
Gepost: 26 april 2018 12:59 PM
  [ # 29 ]

Ik krijg de melding “Configuratie voldoet niet met de gegevens in de startpagina” blijft ook steeds vragen, om een meetkaart

Profiel  
 
kees05
> 200 berichten
RankRankRank
Totaal aantal Berichten: 255
Geregistreerd: 13-04-2009

- XM EXLUSIVE V6
- XM 3.0 V6 24V Exclusive
Gepost: 26 april 2018 04:33 PM
  [ # 30 ]

blijkt, dat het hiermee bedoelt wordt, maar wat moet er ingevuld worden????

Afbeelding Bijlagen
20180426_162448.jpg20180426_162411.jpg
Klik op de thumbnail om de hele afbeelding te zien
Profiel  
 
 
2 van de 3
 < Vorige 1 2 3 Volgende > 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2018 | adverteren
Facebook