Witte Citroen AX te leen?
Marijn Halmingh
< 100 berichten
Rank
Totaal aantal Berichten: 6
Geregistreerd: 21-11-2009

Gepost: 16 mei 2018 12:46 PM

Goedemiddag allemaal,

Een rare vraag, die wat uitleg nodig is. Zelf ooit als eerste auto begonnen met een witte Citroen AX 1.0 Escapade uit 1993 (3 deurs). Mijn vriendin bijna 10 jaar geleden leren kennen in die auto en daar hebben we beide goede herinneringen aan. Op een gegeven moment is die auto de deur uitgegaan, later is er nogmaals een AX geweest welke een miskoop bleek te zijn. Maar goed, de AX heeft altijd een warm plekje in ons hart gehouden.

Nou is het zo dat we binnenkort gaan trouwen. Daarmee kwam het idee om een witte AX in goede staat en bij voorkeur qua uiterlijk zo dicht mogelijk bij onze eerst AX te gaan gebruiken als trouwauto.

Heeft iemand hier op het forum zo’n AX en staat die ervoor open om de AX een dag uit te lenen? Verkoop is eventeel ook mogelijk, uiteraard staat of valt alles in dat geval met de prijs/staat van de auto.

Alvast bedankt voor de reacties en het meedenken!

(P.s. er komt zo een advertentie van een Xsara station 2.0 HDI op de markt te staan. Wanneer iemand een erg nette (witte) AX aanbiedt met weinig kilometers dan is een ruil eventueel ook een optie)

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2019 | adverteren
Facebook