Oldtimer meeting 19 mei Nijverdal ( met Citroën primeur)
Chrono
> 100 berichten
RankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 125
Geregistreerd: 06-12-2004

Gepost: 16 mei 2019 11:33 PM

NIJVERDAL/HELLENDOORN
Liefhebbers van klassieke auto’s kunnen zondag hun hart weer ophalen tijdens de Old- & Youngtimer meeting in Oost Nederland.

Sportieve Citroen liefhebbers in het bijzonder. Tijdens het evenment zal de rally Visa van Paul Maaskant en Ruud Oosterbaan voor het eerst te zien zijn na een periode van afwezigheid van 30 jaar.
Door de huidige eigenaar (Billy Wouters uit België) compleet op nieuw opgebouwd keert de Visa voor een dag terug naar de omgeving van de Hellendoorn rally. Leden van het team zullen hierbij aanwezig zijn.

De Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn en Op Naar Nijverdal tekenen voor het vierde achtereenvolgende jaar voor de organisatie van het evenement.

Verzameling
Een rijke verzameling van klassieke auto’s staat opgesteld in het centrum van Nijverdal waar zondag ook de winkels zijn geopend. Het gaat om classic cars, oldtimer trucks en klassieke brommers en motoren. De meeting van vorig jaar trok met 350 inschrijvingen tienduizend bezoekers naar het centrum van Nijverdal.

Onderdelen
De onderdelenmarkt bleek vorig jaar een groot succes en krijgt daarom ook dit jaar een plek op het grote marktplein dat ruimte biedt aan diverse standhouders en handelaren van zowel auto-, truck- als brommer- en motoronderdelen.

Kinderen
Behalve de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook ruimte voor kinderattracties, muziek en diverse food-trucks. Er wordt geen entree geheven.

Eigenaren van mooie klassiekers kunnen voor deelname informeren via: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).


https://www.rtvoost.nl/nieuws/312496/De-Citroen-Visa-Chrono-wordt-klaargestoomd-voor-Oldtimer-Meeting-Nijverdal#

Allez France

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook