Smartphonerit 2019: feestje door de herfst
Handjes
> 1500 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1598
Geregistreerd: 04-12-2003

- 2CV 2cv6 Special
- C4 (2004-heden) C4 Coupé VTR+
- C5 Break 2.0 16V Exclusive
Gepost: 09 oktober 2019 08:36 AM

Op zaterdag 26 oktober rijden we de spectaculaire Smartphonerit met de 2CV Club. De rit is een ‘feestje door de herfst’, met 2CV’s, Dyanes, kitcars en andere A-typen. Je rijdt met allerlei navigatievormen: bolletje-pijltje, kaart intekenen, etc. En via een app krijg je vragen.

Dit jaar gaan we naar de regio’s Montferland, Liemers en Graafschap. Historische en bijzondere streken, met heerlijkheden, bossen, rivieren en Hanzesteden. Volop genieten dus weer. We starten in Hanzestad Zutphen, bij Burton.

Aanmelden is vanaf nu mogelijk via https://forms.gle/XZskiizcEF9yifnb7

De rit wordt individueel gereden aan de hand van navigatie-instructies (op papier). Via je smartphone krijg je vragen en puzzels waar je je hersens voor moet doen kraken. De rit is overigens goed te doen voor zowel beginners als gevorderden.

Neem je (opgeladen) smartphone met 4G-verbinding mee, want dat is je sleutel voor succes. Een bijrijder (navigator) die je helpt bij de route en de smartphone-uitdagingen.

Je start individueel. Neem lunch mee voor onderweg. We proberen weer te eindigen bij een restaurant. Details daarover volgen.

Aanmelden kan via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) (niet via Facebook!). Vermeld in de e-mail de namen van de deelnemers, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Bestuurder+passagier doen gratis mee, extra passagiers kosten 2,50 p.p.

Geen lid van de 2CV Club? Geen probleem! Je bent van harte welkom om mee te rijden. We vragen wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Meer informatie vind je hier: https://www.2cvclub.nl/evenement/smartphonerit-2019/
Aanmelden kan via dit formulier: https://forms.gle/XZskiizcEF9yifnb7


Profiel  
 
Handjes
> 1500 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 1598
Geregistreerd: 04-12-2003

- 2CV 2cv6 Special
- C4 (2004-heden) C4 Coupé VTR+
- C5 Break 2.0 16V Exclusive
Gepost: 17 oktober 2019 06:34 PM
  [ # 1 ]

* Aanvullende informatie over het eindpunt *
We verzamelen bij Burton in Zutphen. Vanaf 10.30 uur staat binnen de koffie klaar.
We eindigen bij een restaurant in ‘s Heerenberg. Daar kun je na aankomst lekker zitten en een drankje bestellen (op eigen kosten),  terwijl de andere deelnemers binnendruppelen. We doen hier ook de prijsuitreiking. Rond 18.30 uur starten we met het (optionele) buffet.
De rit wordt individueel gereden aan de hand van navigatie-instructies (op papier). Het tempo bepaal je zelf. Via je smartphone krijg je vragen en puzzels waar je je hersens voor moet doen kraken. De rit is overigens goed te doen voor zowel beginners als gevorderden.
Meedoen aan deze rit kan via dit formulier: https://forms.gle/XZskiizcEF9yifnb7 . Of door je op te geven via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Vermeld in de e-mail je naam, het aantal meerijders en de namen van de meerijders, je auto (type) en je lidmaatschapsnummer. Deelnemen aan deze rit is gratis voor leden (auto+bestuurder plus passagier). Extra passagiers kosten 2,50 p.p.
Geen lid? Geen probleem! Je bent van harte welkom. We vragen dan wel een kleine vergoeding van 5 euro per auto+bestuurder en 2,50 voor iedere passagier.

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2020 | adverteren
Facebook